Catalunya Diari

Els municipis pallaresos d'Alins i Farrera tornen a tenir llum

Per la seva banda, l'avaria elèctrica de Port Ainé, al Pallars Sobirà, ha quedat resolta aquest dijous a la tarda

Els pobles dels municipis d'Alins i Farrera, al Pallars Sobirà, ja han recuperat el subministrament elèctric. El pes de la neu que va caure al Pirineu va ocasionar diferents avaries per la caiguda d'arbres a les línies o el trencament del cablejat elèctric.

Aquests pobles portaven des de les set del matí de dimecres sense llum ni telèfon. La companyia Endesa va desplaçar generadors a aquestes poblacions i de manera progressiva al llarg de la tarda i nit de dijous els veïns van anar recuperant la llum. Han estat dos dies i una nit a les fosques i ara reclamen manteniment de les línies elèctriques per no haver de trobar-se amb aquesta situació cada cop que neva fort o hi ha tempestes fortes.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Port Ainé torna a la normalitat

Per la seva banda, l'avaria elèctrica que havia deixat l'estació d'esquí de Port Ainé, al Pallars Sobirà, sense subministrament elèctric ha quedat resolta aquest dijous a la tarda. D'aquesta manera el complex hivernal tornarà a obrir aquest divendres després de dos dies tancat. Xavier Bigordà, director de l'estació, ha confirmat que l'avaria ha quedat resolta després que els tècnics hagin treballat tot el dia en la reparació d'una pilona que havia quedat malmesa.

L'estació també va haver de tancar dimecres per arbres que van caure a la carretera pel pes de la neu. Pel que fa a les poblacions pallareses d'Alins, Araós i Ainet de Besant encara segueixen sense llum i ja porten des del dimecres al matí sense subministrament elèctric ni telèfon.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari