Catalunya Diari

Música, teatre i circ seran els protagonistes durant l’agost del sisè cicle CastellSerà de Nit

Campi qui Pugui, el Duo Bruyères, Fustegueres & Moretti i les companyies Circ Vermut i La Tal ompliran tots els dijous del mes amb els seus espectacles

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la sisena edició de CastellSerà de Nit, un cicle organitzat per l'Ajuntament de la població i que, tots els dijous del mes d'agost i un dissabte, oferirà sis actuacions musicals, teatrals i de circ gratuïtes a l'aire lliure en diferents espais municipals i racons amb encant. La presentació ha comptat amb la participació del diputat Eloi Bergós; de l'alcalde de Castellserà, Marcel Pujol; i del regidor de Cultura, David Pradas. En la seva intervenció, Bergós ha destacat que cicles com aquest donen «vida als nostres pobles» i que, a més, ho fan oferint «activitats de nit» que compten amb el suport de la Diputació de Lleida com a «dinamitzadores del territori i potenciadores de la cultura i dels artistes».

Dins la línia constant de recerca de millores, el cicle CastellSerà de Nit va encarant cada cop més cap a «un públic familiar», ha dit Marcel Pujol, i sempre amb el denominador comú de la qualitat dels espectacles, en el que és «una aposta ferma per la cultura que fa l'Ajuntament de Castellserà», ha afegit l'alcalde. La programació, concebuda com un seguit d'espectacles (sis, en concret) de petit format i amb l'esperit de «sortir a la fresca», segons ha precisat David Pradas, arrancarà aquest dijous, dia 2, amb la preestrena de la peça teatral «Asteroid», de Campi qui Pugui Produccions. Dissabte 4 serà el torn per a la música amb el Concert de Cloenda del XVII Curs de Cant de Castellserà. La música seguirà dijous 9 amb la música barroca del Duo Bruyères, format per Isabel Serra (flauta) i Andrés Moya (piano).

Passant al dijous 16, serà el torn per a la música de Fustegueres & Moretti, amb Ramon Martí (guitarra) i Jordi Morera (violoncel). Dijous 23 arribarà el circ amb «Ni cap ni peus», un espectacle de la Companyia Circ Vermut. El cicle acabarà dijous 30 amb «The Incredible Box», una peça teatral de la Companyia La Tal, «una de les més veteranes de Catalunya amb 30 anys d'història», ha dit Pradas. Pel que fa als escenaris, i com que, com ha assenyalat Marcel Pujol, el poble no disposa d'un equipament estable, quan arriba l'estiu «convertim els carrers i les places en espais escènics», que d'aquesta manera seran tan diversos i peculiars com ara la plaça Sitjar, La Panera, el Racó d'Antany i la plaça d'Antoni Gaudí.


Comentaris

envia el comentari