Catalunya Diari

Neix a la Pobla de Segur el primer festival transfronterer de cerveses de muntanya

El Red Mountain Beer Fest vol reunir una mostra de les cerveses del Pirineu català, aragonès, basc, navarrès, andorrà i francès

L'Ajuntament de la Pobla de Segur i la fàbrica de cervesa artesana Ctretze Pirineus han creat el festiva Red Mountain Beer Fest. Es tracta del primer festival de cerveses de muntanya transfronterer. Coincidint amb el cap de setmana de falles, 16 i 17 de juny, volen reunir a la Pobla cerveses del Pirineu català, aragonès, basc, navarrès, andorrà i francès. Ja una vintena de cerveseries han formalitzat la seva inscripció. Aquest festival té la voluntat de valorar les micro cerveseries dels Pirineus, els seus impulsors, el territori que les acull i la qualitat dels productes que elaboren.

El protagonisme de les cerveses estarà compartit amb la gastronomia. Una selecció dels millors restaurants del Pallars seran presents a la plaça de l'Ajuntament de la Pobla de Segur amb una oferta de qualitat, singular i atractiva que serà presentada en format de tastos. El programa inclou concerts, activitats per a tots els públics, i se suma a la completa programació que l'Ajuntament de Pobla ha preparat amb motiu de la baixada de falles. Seran dos dies intensos on s'alternarà la música i les activitats tradicionals. Les cerveses se serviran directament des d'una sèrie d'entre deu i quinze tiradors que hi haurà instal·lats en una llarga barra, des d'on s'aniran punxant els diferents barrils que faran arribar les cerveseries participants.


Comentaris

envia el comentari