Catalunya Diari

Netflix escull el Pirineu lleidatà com a escenari d'una de les seves sèries

Compta amb tres temporades, un total de 30 episodis i ha estat vista per fins a 73 milions d'espectadors a tot el món

El campanar de Vielha

El campanar de Vielha | Ajuntament de Vielha e Mijaran

Vielha es convertirà aquesta primavera en part del rodatge de la sèrie 'The Crown', una de les més importants produïdes per Netflix.

Segons han informat des de l'Ajuntament de Vielha, està previst que el diumenge 29 de març es gravin part de les escenes a l'avinguda Deth Solan, a la capital de la Val d'Aran. En aquest sentit, es faran servir els dos sentits de l'avinguda per al rodatge d'exteriors i l'Institut d'Aran per als interiors.

Per aquest motiu, expliquen que durant la gravació hi haurà talls de trànsit en aquest carrer, així com la reserva de l'espai de vehicles de producció ubicada a l'aparcament de les antigues casernes militars. Concretament, els vehicles de producció i de rodatge ja podran estacionar en aquesta zona a partir del 27 de març i fins al dia 31.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

S'espera l'arribada de 200 persones

En total, s'espera l'arribada de 200 persones destinades a treballar en l'enregistrament, 100 d'elles pertanyen a l'equip tècnic, 50 al de producció i 50 més a l'artístic i de figuració. Des del consistori asseguren que la gravació d'aquesta sèrie suposa la consolidació de Vielha com a destinació de muntanya de referència als Pirineus.

«Per Vielha, i per al conjunt de la Val d'Aran, és una gran notícia el fet que una sèrie de gran fama i repercussió mundial ens hagi escollit per al rodatge d'una part de la següent temporada», comenta l'alcalde, Juan Antonio Serrano. A més, Serrano afegeix que: «Fins ara ens coneixen, principalment, pel nostre valor natural, però també podem destacar com a emplaçament per a altres àmbits com la producció cinematogràfica». Més enllà de la capital de la Val, la productora també ha escollit com a escenari del rodatge la localitat de Beret.

'The Crown', que explica la biografia del regnat de la Reina Isabel II del Regne Unit, compta amb tres temporades, un total de 30 episodis i ha estat vista per fins a 73 milions d'espectadors a tot el món.

Netflix segueix apostant per la demarcació de Lleida

Cal recordar que aquesta no és la primera vegada que Neflix aposta per fer una de les gravacions a la demarcació de Lleida. De fet, els fans de l'actor Mario Casas van poder presenciar en directe part de la gravació de la sèrie 'El practicante' en ple centre de la ciutat.


Comentaris

envia el comentari