Catalunya Diari

Netflix busca figurants per una pel·lícula que es rodarà en un municipi lleidatà

La productora necessita homes i dones d'entre 16 i 65 anys

Imatge del cartell distribuit on s'informava del rodatge d'una pel·lícula de Netflix a la Val d'Aran, el dia 19 de gener de 2021.
Imatge del cartell distribuït on s'informava del rodatge d'una pel·lícula de Netflix a la Val d'Aran. | LleidaDiari.cat

Arties, a la Val d'Aran, acollirà la gravació de la pel·lícula 'A mil kilómetros de la Navidad' el proper mes de febrer. És per això, que la plataforma Netflix busca pels dies 2, 3, 4 i 5 de febrer figurants d'entre 16 i 65 anys. 'A mil kilómetros de la Navidad' és una comèdia protagonitzada per l'actor Tamar Novas, dirigida per Álvaro Fernández Armero, amb guió de Francisco Arnal i Daniel Monedero i produïda per Kiko Martínez. El rodatge es durà a terme entre Madrid, Arties i Benasc i la seva estrena està prevista per al Nadal de 2021. Les persones interessades a sumar-se a la iniciativa hauran d'enviar una foto actual, telèfon i lloc de residència i enviar-ho per correu electrònic a casting3@tamps.es.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

'A mil kilómetros de la Navidad' és la primera producció nadalenca espanyola de la famosa plataforma de streaming. Però aquesta no és la primera vegada que Netflix es mostra interessada a rodar a la comarca de la Val d'Aran. Cal recordar que anteriorment, concretament al mes de març, la plataforma va voler rodar alguns capítols de la sèrie 'The Crown', que compra amb tres temporades, un total de 30 episodis i ha estat vista per més de 73 milions d'espectadors de tot el món. No obstant, malauradament, i arran de la pandèmia de la Covid-19, no es va poder dur a terme finalment. La previsió era gravar part de les escenes el passat 29 de març, quan Espanya es trobava en confinament domiciliari. A més, s'esperava que treballeesin en el rodatge unes 200 persones; 100 d'elles pertanyents a l'equip tècnic, 50 al de producció i 50 més a l'artístic i de figuració. Finalment, no va poder dur-se a terme.


Des de la Val d'Aran es veu la gravació com una molt bona notícia donat que «obre una interessant possibilitat econòmica al nostre territori com a escenari d'aquesta mena de produccions cinematogràfiques», segons ha afirmat el conseller d'Economia, Turisme i Promoció Econòmica del Govern aranès, Juan Antonio Serrano. Per la seva part, el conseller de Turisme, Josep Canut, ha destacat la promoció internacional d'aquestes produccions i l'impacte econòmic per la Val d'Aran.


 


Comentaris

envia el comentari