Catalunya Diari

Les nevades afecten carreteres de la demarcació

En alguns casos és obligatori l'ús de cadenes per a poder circular

Les nevades registrades en les últimes hores afecten aquest matí prop d'una vintena de carreteres de la demarcació de Lleida. En total, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, al voltant de les dues del migdia, n'hi ha vuit d'afectades; set trams per ús de cadenes, 2 trams tallats per neu/gel a la calçada i/o restricció de vehicles pesants. Concretament, les conseqüències de la neu afecta a: 

- C-28 i C142b: Tancat el Port de la Bonaigua i l'accés al Pla de Beret.

- N-260: Restringida la circulació de vehicles de 3a categoria entre Soriguera i Ribera d'Urgellet i cadenes per la resta.

- C-14: entre Organyà i Adrall és obligatori l'ús de cadenes.

Seguirà ampliació.

Incidències més destacades a Lleida per la neu

Cal recordar que les afectacions per la neu a les diferents carreteres de Lleida ja van començar aquest dimecres al matí. En aquest sentit, tres autocars de transport escolar amb 101 menors i els seus acompanyants es van quedar atrapats a Lladurs a causa de la nevada de les darreres hores. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (STC), els autocars venien de Castelldefels i Santa Maria de Palautordera i es dirigien fins a la localitat lleidatana de Port del Compte per la via LV-4241.

Els conductors dels vehicles van decidir aturar la seva marxa una vegada van arribar a Lladurs, ja que «no ho veien clar» i encara els hi quedava una estona de trajecte. Davant la situació,van decidir trucar al 112 i, finalment, va ser una patrulla dels Mossos d'Esquadra i els llevaneu, els que van obrir la via per a poder dirigir-se cap a l'estació. Malgrat l'ensurt viscut, des del Servei Català de Trànsit van informar que no va haver cap incidència amb cap menor. 


Comentaris

envia el comentari