Catalunya Diari

La Noguera enceta el cicle de Música als Castells

El concert «Talents del món» tindrà lloc el divendres dia 10 d’agost a les 21.30 hores davant de la façana romànica de l’antiga església de Santa Maria d’Almatà

Façana de l'església d'Almatà
Façana de l'església d'Almatà | LleidaDiari.cat

Si t'agrada la música i, a més a més, pots gaudir-la en un entorn únic i especial, et presentem l'activitat ideal per aquest estiu. El XXIX Cicle de Música als Castells Culturals de Catalunya tindrà aquest any de protagonista al concert de Balaguer la FUNDACIÓ AIMS, un concert de professors i alumnes de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona, dirigida per Peter Thiemman, violoncel·lista resident del Liceu de Barcelona. Sota el nom de «Talents del món», l’AIMS es presenta per primera vegada a la ciutat de Balaguer amb un concert dins del Cicle de Música als Castells, un concert de professors i alumnes de violí, viola i violoncel. Concretament, els músics participants en aquest concert seran els violinistes, Sergey Ostrovsky, Buyeol Seat Choi, Aleksandra Varaksina; a la viola, Andriy Viytovych, Ekaterina Manafova i els violoncelistes Hillel Zori i Peter Thiemman. Tots ells professors i alumnes de les millors sales d’Europa i del món, que gràcies al curs internacional que es celebra a l’estiu a Catalunya i als diferents concerts que realitzen durant els mesos de juliol i d’agost, els podrem gaudir a la ciutat de Balaguer.

Imatge d'arxiu de Música als Castells
Imatge d'arxiu de Música als Castells | LleidaDiari.cat

 

El concert «Talents del món» tindrà lloc el divendres dia 10 d’agost a les 21.30 hores davant de la façana romànica de l’antiga església de Santa Maria d’Almatà, just al costat de l’església - basílica del Sant Crist de Balaguer i molt a prop del Castell Formós. S’ha escollit aquest indret proper al Castell Formós perquè recentment s’han acabat les obres de reforma d’aquesta façana, per tal de posar-la en valor. El concert «Talents del món» emmarcat dins del Cicle de Música als Castells de Balaguer, tindrà un preu de 10 euros. Les entrades podran comprar-se anticipadament a l’Oficina de Turisme de dilluns a divendres d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores, al telèfon 973445194 i una hora abans del començament del concert al Sant Crist. Podeu trobar més informació al web www.balaguer.cat.


Comentaris

envia el comentari