Catalunya Diari

Nomad Festival arriba a Guissona amb quatre dies de concerts i foodtrucks

Del 7 al 10 de setembre, hi ha programats diversos concerts i un programa d’activitats infantils a la Rambla dels Segadors
Cartell del Nomad a Guissona
Cartell del Nomad a Guissona | LleidaDiari.cat

Nomad Festival, l'esdeveniment nòmada que fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l'aire lliure, arriba per primer cop a Guissona, on vol contagiar del seu ambient únic a la rambla dels Segadors. Del 7 al 10 de setembre, hi ha programats diversos concerts, una àmplia programació infantil, i diverses foodtrucks, entre altres activitats. L'accés a l'espai del Nomad Festival serà gratuït.

 

Nomad Festival proposa a Guissona una experiència d'oci i cultura diferent, amb propostes diürnes i nocturnes cada dia des de les sis de la tarda i fins a la una de la matinada, pensades per a totes les edats. La programació s'estructurarà en tres àmbits per satisfer tot tipus de públic: la música, amb diversos concerts programats durant els tres dies; la gastronomia, amb presència de foodtrucks que representaran l'streetfood o menjar de carrer de tot el món; i el Petit Nomad, un cuidat programa d'animació infantil pensat per a nens de totes les edats.

Imatge d'un concert del Nomad
Imatge d'un concert del Nomad | LleidaDiari.cat

 

 

L'apartat musical serà un dels ingredients principals del primer Nomad Festival a Guissona, amb música en viu cadascun dels tres dies. El dia 7 de setembre el festival arrencarà amb la música brasilera interpretada per Sol Omar, mentre que dissabte 8 repassarem els èxits dels anys setanta amb Love Joys. El divertit espectacle de cabaret d'Amanda Webs serà protagonista diumenge 9, mentre que el dia 10 el tancament de Nomad Festival anirà a càrrec de Juke Movie, amb el seu original espectacle en què combinen les bandes sonores de pel·lícules amb l'explicació de l'argument.

Imatge d'una actuació del Nomad
Imatge d'una actuació del Nomad | LleidaDiari.cat

 

 

Un dels trets identitaris del Nomad Festival, la programació infantil de qualitat, estarà molt present a l'apartat de Petit Nomad, que oferirà activitats cada dia de 18.00 a 21.00 hores. Els més petits podran gaudir a l'Espai Giracat, on tindran tot de vehicles elèctrics: cars, monocicles, patinets, etc, o descobrir les seves habilitats en un ampli taller de circ amb disset activitats diferents. Per als més creatius, hi haurà la possibilitat d'elaborar quadres amb sorra de colors. A banda d'aquests tallers de pagament, tant diumenge 9 com dilluns 10 hi haurà una activitat d'animació infantil gratuïta. Diumenge serà el torn de l'activitat Estructures Musicals, mentre que dilluns tota la família es podrà sumar a uns refrescants jocs d'aigua.

 

L'aposta segura de les foodtrucks

La gastronomia de qualitat, acompanyada d'una bona estona a l'aire lliure amb una copa formen part també de la filosofia de Nomad Festival. Per això, cada dia es podrà gaudir de diverses foodtrucks amb propostes de menjar de qualitat i representatives de diferents cuines del món. Els nostres col·laboradors, Estrella Damm, Raimat i Sangría Mar & Sol, estaran també presents en la barra que estarà oberta durant els quatre dies de Nomad Festival, juntament amb un espai chill out on passar una estona tranquil·la, acompanyats d'una selecció de música ambient molt cuidada i pensada per a diferents moments del dia.

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

 

 

Nomad Festival va néixer el 2016 a Cervera de la voluntat d'unir diferents disciplines culturals i fer-les itinerants per diferents poblacions catalanes per estendre l'experiència Nomad arreu del territori. Nomad Festival arriba a Guissona després d'haver passat enguany per la Nau Bostik de Barcelona, Tortosa, Sant Feliu de Guíxols, Cervera, Castelldefels i Miami Platja, i en les setmanes vinents arribarà fins a Salou, i, de nou, Barcelona.Comentaris

envia el comentari