Catalunya Diari

Nou conveni entre el Conselh Generau i la Diputació de Lleida per a dotar els Pompiers d'Àran amb 6 DEA

Els Desfibril·ladors Externs Automàtics (DEA) són dispositius imprescindibles per a la seguretat ciutadana

El Conselh Generau d'Aran, en l'exercici de la competència de gestió de serveis d'emergències i protecció civil, ha signat un conveni de col·laboració en un programa de salut pública amb la Diputació de Lleida.
 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquest programa consisteix en una millor protecció de les persones del territori aranès mitjançant la dotació de sis dispositius de desfibril·lació automàtica (DEA) a les unitats de Pompièrs d'Aran.

Nou conveni entre el Conselh Generau i la Diputació de Lleida per a dotar els Pompiers d'Àran amb 6 DEA
Nou conveni entre el Conselh Generau i la Diputació de Lleida per a dotar els Pompiers d'Àran amb 6 DEA | LleidaDiari.cat

Els DEA són imprescindibles

La setmana passada van arribar aquests sis desfibril·ladors automàtics externs a la seu de Pompièrs-Emergéncies, un producte sanitari destinat a analitzar el ritme cardíac, identificar les arrítmies mortals tributàries de desfibril·lació i administrar una descàrrega elèctrica amb la finalitat de restablir el ritme cardíac viable amb nivells de seguretat.
 

Aquest aparell és imprescindible atès que les parades cardíaques extrahospitalàries són una de les principals causes de mortalitat de la població, constituint un greu problema de salut pública.


Comentaris

envia el comentari