Catalunya Diari

Nou tall a l'N-240 aquest diumenge, a l'alçada del peatge de l'AP-2

Imatge del quart tall convocat per la Plataforma 'Prou Morts a l’N-240' | LleidaDiari.cat

La plataforma Prou Morts a l'N-240 ha convocat per aquest diumenge, dia 26 de febrer, a les 12.00 hores, un nou tall a la carretera, que tindrà lloc a l'altura del peatge de l'AP-2 de les Borges Blanques. Aquest serà el cinquè tall que duen a terme els convocants, després dels realitzats al quilòmetre 83 de la via, entre Lleida i Juneda; al quilòmetre 71, davant del complex Masia Salat; al quilòmetre 72, a l'altura de la Cooperativa de Juneda i al quilòmetre 74 a l'altura del municipi de Juneda.

Aquest serà el primer cop que es talla el peatge de l'autopista AP-2  a les Borges Blanques, un fet simbòlic per reivindicar tant l'alliberament de l'autopista com les millores de l'N-240. Tots aquells que vulguin participar en la convocatòria podran aparcar el cotxe al Polígon de les Verdunes.

 

Aquesta és una mesura acordada en l'última reunió de la plataforma Prou Morts a l'N-240 que es va celebrar a l'Ajuntament de les Borges Blanques i que té com a finalitat exigir al Ministeri de Foment, titular de la via, millores  en la mobilitat i la seguretat d'aquest tram que transcorre entre Lleida i Montblanc.Comentaris

envia el comentari