Catalunya Diari

Nou vies de la demarcació de Lleida segueixen afectades per la neu

El Port de la Bonaigua té tancat l'accés pel perill d'allaus

Cadenes per la neu | cedida

La demarcació de Lleida s'ha despertat de nou aquest dimarts amb diverses vies afectades per les nevades, segons ha informat el Servei Català de TrànsitEn total, al voltant de les 9.00 hores n'hi havia un total de 9 vies afectades:

C-28 tancat el Port de la Bonaigua per risc d'allaus

-Obligació de circular amb cadenes: 

C-28 enrre refugi d'Ares i la Cruïlla de Sorpe

C-142b Pla de Beret

N-141 Bossòst-França (restricció camions i vehicles 3a categoria)

N-260 Ribera d'Urgellet-Soriguera (Port del Cantó) Restricció camions i vehicles de 3a categoria

C-462 St Llorenç de Morunys-Seu d'Urgell

C-563 Josa i Tuixén-Gósol

L-500 Pont de Suert-Balneari Vall de Boí

L-501 accés Pla de l'Ermita (Vall de Boí)

LV-4241 St Llorenç de Morunys-Guixers

Seguirà actualització

Arriba un nou front atlàntic

Aquest dimarts arriba un altre front atlàntic que serà més actiu en el conjunt de Catalunya. El que sobretot notarem és un increment dels núvols a tot arreu, però també cauran xàfecs dispersos a més punts que no pas els de dilluns al matí. De fet, els més probables s’esperen entre Tarragona, Lleida i Pirineu a la tarda, tot i que poden aparèixer a qualsevol punt. El vent anirà a la baixa, l’ambient serà de ple hivern amb més fred i la cota de neu es situarà entorn els 1.000 metres, per sota al Pirineu. Els ruixats arribaran a partir del migdia i fins el vespre. Seran febles i dispersos en general i cauran sobretot a les comarques de Tarragona i Ponent, tot i que n’arribaran a més zones. Fora del Pirineu, pot nevar a uns 1.000 metres, localment per sota, tot i que a zones com les muntanyes de Tarragona o els Ports es mourà entorn els 1.200 metres.

En canvi, a la cara nord del Pirineu la nevada es reactivarà de nou i la cota de neu anirà fluctuant. A primera i última hora del dia, la cota es situarà entorn els 700 metres, però al centre de la jornada pujarà a 1.200 metres de forma transitòria. Les temperatures baixaran a tot arreu, sobretot per la presència de més núvols, i tindrem un dia de ple hivern amb màximes que, en general, es mouran entre els 8º i 13º, mentre que a la Catalunya Central no passaran dels 5º a 10º i al Pirineu entre 1º i 6º. De nit també farà fred, però les glaçades no seran intenses ni extenses.


Comentaris

envia el comentari