Catalunya Diari

Nova botiga Conforama a la ciutat de Lleida

L'obertura de les seves portes serà aquest proper 2 de setembre

La nova botiga Conforama a la ciutat de Lleida que està ubicada a la partida Copa d'Or, entre el barri de Cappont i de la Bordeta s'ha inaugurat aquesta tarda.

Per aquesta s'ha comptat amb la presència del CEO de Conforama, l'alcalde de Lleida Miquel Pueyo i el director de la botiga lleidatana J. Rodríguez.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquesta nova botiga compta amb una superfície de més de 4000 metres quadrats, concretament 4041 metres quadrats i 3500 metres quadrats. En aquesta es podran trobar diversos productes de molta qualitat per equipar i decorar tot alló que el comprador desitgi, ja siguin cases, espais, oficines, bars...

Nova botiga Conforama a la ciutat de Lleida. Imatge 1 de setembre 2021.
Nova botiga Conforama a la ciutat de Lleida | LleidaDiari.cat

Nous llocs de treball

Amb aquesta nova opertura s'hi han obert 50 nous llocs de treball que ja estan ocupats per diferents persones que ja formen part de l'equip Conforama lleidatà.
 

Amb aquesta botiga ja són 56 les botigues d'Espanya de Conforama, i 7 d'aquestes són a Catalunya, una d'elles, a la capital, a Lleida, i així doncs, aquesta col·laborarà amb el creixement econòmic de la ciutat i d'aquesta empresa, que ja té una trajectòria de més de 50 anys.

L'alcalde de Lleida ha agraït a l'empresa la seva aposta per Lleida, ja que «apostar davant la situació pandèmica en la qual s'està vivint és una molt bona notícia per a la ciutat de Lleida a l'hora de fer aquest tipus d'inversions».


Comentaris

envia el comentari