Catalunya Diari

Noves càpsules formatives gratuïtes per a emprenedors, autònoms i empreses a les Borges

La primera formació porta per títol ‘Personal branding’’

Imatge d’un curs recent impartit al CEI de les Borges
Imatge d’un curs recent impartit al CEI de les Borges | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha programat cinc noves càpsules formatives gratuïtes adreçades a emprenedors, autònoms i empreses, per aquests pròxims tres mesos, al Centre d'Empreses Innovadores de les Borges, situat a l'Avinguda Francesc Macià de la capital garriguenca.

La primera formació porta per títol 'Personal branding'' i tindrà lloc el dijous, 26 de setembre de 15 a 17 hores, i anirà a càrrec del professor Xavier Roca. L'emprenedora digital Ester Ribot serà l'encarregada d'impartir el segon curs que es farà el dijous, 10 d'octubre, de 15.00 a 17.00 hores, i porta per títol 'Youtube per a autònoms'.

La presència de l'especialista en continguts digitals Tània Carrobé

La tercera càpsula està prevista per al dijous, 24 d'octubre, també de 15.00 a 17.00 hores, tractarà sobre 'Instagram per a empreses: com destacar a la xarxa social de moda', i estarà impartida per l'especialista en continguts digitals Tània Carrobé.

El dijous, 7 de novembre, de 15.00 a 17.00 hores, hi ha programada la quarta formació a càrrec del professor Joan Serra, i anirà dedicada a tractar la primera part de la càpsula 'Crea l'app corporativa de la teva empresa per a Android i per a iPhone, gratuïtament i sense saber programar'. Finalment, el dijous, 14 de novembre, el mateix formador impartirà la segona part de la sessió.

Cal recordar que, per inscriure's a les càpsules formatives de maig, les persones interessades poden consultar les formacions i realitzar la inscripció a través de la web: https://www.globalleida.org/agenda o al telèfon 973 14 28 05.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari