Catalunya Diari

Les noves mesures anti-Covid obliguen a anul·lar dos espectacles a La Unió d’Alpicat

Les obres afectades són ‘La castanyera perduda’, que Sim Salabim havia de representar dissabte, i ‘Il·lia’, el 8 de novembre amb Miscel·lània Teatre

Imatge de la sala del teatre la Unió d'Alpicat
Alpicat suspèn dos dels seus espectacles programats | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament d'Alpicat informa que, a conseqüència de les noves mesures anti-Covid anunciades pel Govern, s'anul·len les activitats culturals que s'havien preparat a La Unió per a les dues setmanes vinents.

Concretament, s'anul·len, en primer lloc, l'espectacle previst per aquest dissabte, 'La castanyera perduda', amb la companyia Sim Salabim Teatre, que tenia les entrades exhaurides des de fa uns dies. La segona activitat ajornada és la que estava programat pel 8 de novembre, 'Il·lia', amb Miscel·lània Teatre.

Des de l'organització, es lamenta aquesta suspensió, a la vegada que es recorda que, en tots els espectacles programats a La Unió des de l'inici de la crisi, les mesures de seguretat i higiene han funcionat perfectament i no hi ha hagut cap incidència. De la mateixa manera, l'organització vol expressar tot el seu suport a les dues companyies afectades i a la resta de formacions teatrals del territori, així com a tots els tècnics que es veuran afectats pel tancament de la cultura. I, per descomptat, també al públic, que ha estat fidel a les propostes de La Unió, i al que espera retrobar ben aviat tan bon punt es pugui tornar a aixecar el teló.


Comentaris

envia el comentari