Catalunya Diari

Obertes les inscripcions per a la Cata De Birres Reivindicativa de la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega

Des de les 12.00 hores del migdia fins a les 3.00 hores de la matinada

Aquest dissabte se celebrarà a l’Espai de Can Colapi de Tàrrega la 6a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega des de les 12.00 hores del migdia fins a les 3.00 hores de la matinada. Organitzada per l’Associació Agrat i Matoll, la trobada reunirà fins a catorze productors diferents que presentaran una varietat de 75 cerveses diferents en un certamen que també comptarà amb parades de foodtrucks, concerts i moltes activitats paral·leles. Una de les novetats d’enguany serà la celebració d’una Cata De Birres Reinvidicativa (CDR) i que estarà molt vinculada amb l’actual situació política del país. El propietari del reconegut bar Catalluna del barri de Gràcia de Barcelona, Quim Bustos, serà l’encarregat de presentar aquesta cata que comptarà amb sis cerveses artesanes del panorama català que tenen un clar missatge reinvidicatiu. 

Així, es degustarà, entre d’altres, la «Fart the cops» (en contra de la violència policial), la «Kusfollin» 155 (que protesta per l’aplicació de l’article 155 a Catalunya) o una cervesa única «1 d’octubre» (que es presentarà en aquesta Fira amb una producció especial de vint litres per aquesta ocasió). La Cata De Birres Reinvidicativa començarà a 18.30 hores de la tarda, estarà amenitzada per la música de Teresa Sala i els assistents podran fer les seves reflexions sobre la situació del país. El preu és de euros euros, les places estan limitades a un màxim de 30 persones i ja es pot reservar plaça enviant un correu electrònic a [email protected] A més, també estarà obert la possibilitat de reservar la paella realitzada amb cervesa artesana per al dinar a un preu de 3,5 per ració al mail [email protected] 

Imatge d'arxiu de la Fira de la Cervesa de Tàrrega
Imatge d'arxiu de la Fira de la Cervesa de Tàrrega | LleidaDiari.cat

 

Durant les quinze hores de certamen hi haurà diferents actuacions musicals amb el cap de cartell Bananna Beach a partir de les 23.00 hores. D’altra banda, el tradicional «Escalabirres» organitzat conjuntament amb l’Agrupació Excursionista de Tàrrega començarà a les 17.00 hores de la tarda i s’espera mantenir l’èxit de públic dels últims anys. La 6a Fira de la Cervesa Artesana compta el suport en l’organització de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tàrrega i també la col·laboració de la Diputació de Lleida.

Imatge de la cervesa «Fart the cops»
Imatge de la cervesa «Fart the cops» | LleidaDiari.cat

 


Comentaris

envia el comentari