Catalunya Diari

Obertes les inscripcions pel casal d’estiu per a joves i pel casal de ràdio musical de la Seu d'Urgell

El casal d’estiu ofereix tres torns: del 24 al 28 de juliol, del 31 de juliol al 4 d’agost i del 7 a l’11 d’agost. El casal de ràdio musical tindrà lloc del 17 al 21 de juliol

Cartell del Casal d'Estiu per a Joves de la Seu d'Urgell. | LleidaDiari.cat

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ja té obertes les inscripcions per a participar al casal d’estiu per a joves i per al casal de ràdio musical, que es poden fer tant telemàticament a través del web municipal com presencialment a la mateixa oficina. El casal d’estiu per a joves està adreçat a nois i noies de 12 a 16 anys. Aquesta proposta juvenil ofereix tres torns setmanals diferents. El primer, del 24 al 28 de juliol; el segon, del 31 de juliol al 4 d’agost; i el tercer torn que va del 7 a l’11 d’agost. Tots tres torns funcionaran de 10.00 a 13.30 hores, i tindran lloc al centre cívic l’Escorxador de la Seu d’Urgell. El preu d’inscripció per torn és de 40 euros. En aquest casal d’estiu programat exclusivament per a joves es podrà anar a la psicina, fer fotos, jugar a la playstation, FIFA, Justdance, karaoke, gimcanes, jocs, olimpíades, estampació de samarretes, tallers, tornejos de futbolí, curses d’orientació, volei, ping-pong, entre d’altres propostes lúdiques i de lleure. 

Pel que fa a casal de ràdio musical, que està dirigit a joves de 12 a 18 anys, tindrà lloc en un únic torn, concretament la setmana del 17 al 21 de juliol,  de 17.30 a 19.30 hores. El preu d’aquest casal és de 50 euros. Aquest casal dedicat a la ràdio fórmula anirà a càrrec de Sergi Marín. Els i les joves aprendran a fer de locutor musical. Aquesta proposta tindrà lloc a les instal·lacions de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. 

Per a més informació d’ambdós casals per a joves es pot trucar al 973 355 608 o al 607 866 902, enviar un correu electrònic a [email protected] i/o personar-se a l'Oficina Jove de la Seu d'Urgell.


Comentaris

envia el comentari