Catalunya Diari

Tàrrega obrirà el dissabte 20 de juny les piscines municipals d’estiu

La venda d’entrades i abonaments es farà per via telemàtica

Tàrrega prepara les piscines municipals per obrir-les aquest mes de juny, el dia 9 de juny de 2020.
Tàrrega prepara les piscines municipals per obrir-les ja aquest mes de juny. | LleidaDiari.cat

L’Ajuntament de Tàrrega obrirà la nova temporada de les piscines municipals d’estiu el dissabte 20 de juny. La Regidoria d’Esports gestionarà directament el servei després que l’any passat finalitzés el conveni amb el Club Natació Tàrrega. Com ja es va informar, la capital de l’Urgell adaptarà les instal·lacions a les noves mesures higièniques i sanitàries com a prevenció contra la Covid-19. L’aforament es limitarà al 30% i s’establiran franges horàries: de 10h. del matí a 12h. del migdia (adreçat principalment a persones majors de 50 anys i grups de risc); de 12.30h. a 16.30h.; i de 5h. de la tarda a 8 del vespre. En finalitzar cada franja, els banyistes hauran d’abandonar el recinte per facilitar les tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions.
 
 
 
 
 
 
Al mateix temps, el personal de recepció prendrà la temperatura a les persones usuàries mitjançant termòmetres sense contacte. En tot el recinte s’haurà de mantenir la distància de seguretat de 2 metres. A més, no es podrà fer ús dels vestidors, guixetes, gandules i fonts d’aigua. Les piscines municipals d’estiu romandran obertes de dilluns a diumenge fins al 6 de setembre. La venda d’entrades i abonaments es farà únicament per via telemàtica mitjançant el web municipal a partir del dilluns 15 de juny.
 
 
El regidor d’Esports, Silveri Caro, ha explicat que «les persones usuàries podran gaudir de les estones de bany i sol amb totes les garanties sanitàries». També ha destacat que «el consistori ens hem dotat de nou personal que s’encarregarà de fer la neteja i el manteniment així com de regular el control d’accés». En aquest sentit, també s’habilitaran circuits d’entrada i sortida, la qual es farà per la porta que comunica amb la zona d’aparcament. De fa dies, operaris de Serveis Municipals fan la posada a punt de l’equipament.
 
 
D’altra banda, els pobles del municipi que disposen de piscina pròpia, Altet i Claravalls també iniciaran la temporada de bany el dissabte 20 de juny. El Consistori ha invertit esforços per implantar-hi les mesures higièniques i sanitàries de seguretat. A l’igual que a Tàrrega, s’establiran franges horàries i l’aforament no podrà superar el 30%. L’accés és obert a tothom si bé es donarà prioritat als usuaris abonats, que acostumen a ser veïns residents dels pobles.

Comentaris

envia el comentari