Catalunya Diari

L'obertura del telefèric de la Vall Fosca s'ajorna per motius tècnics

Degut a una incidència tècnica trobada en la darrera revisió anual, el telefèric no podrà iniciar el seu servei l’1 d juliol tal com estava previst

Imatge del telefèric de la Vall Fosca
L'obertura del telefèric de la Vall Fosca s'ajorna per motius tècnics | LleidaDiari.cat

Endesa cada any abans de fer la cessió del telefèric a l'Ajuntament de la Torre de Capdella, realitza una inspecció tècnica de la instal·lació perquè la Direcció General de Transport per Cable de la Generalitat de Catalunya n'autoritzi l'ús públic i així l'Ajuntament de la Torre de Capdella en pugui fer un ús turístic.

Segons informa l'empresa, durant la revisió del telefèric, realitzada aquest mes de juny, quan la situació de la COVID-19 ho ha permès, s'ha detectat un problema amb una peça que impossibilita el seu ús públic el 1 de juliol.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La setmana vinent iniciarà els treballs de reparació temporal 

Pel que fa a la data d'obertura, l'empresa ha informat que la setmana vinent iniciarà els treballs de reparació temporal de la peça amb l'objectiu d'accelerar la posada en funcionament del Telefèric el més aviat possible. Un cop s'iniciïn els treballs es podrà determinar amb més claredat si la reparació de la peça és viable des d'un punt de vista tècnic o si cal substituir-la per una de nova.

A mesura que avancin els treballs es tindrà més informació. L'empresa propietària del telefèric habitualment realitza la revisió al mes d'abril. Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, la revisió també es va iniciar més tard. A part de la revisió anual, (manteniment mecànic i elèctric), també realitza una revisió extraordinària cada 6 anys.


Comentaris

envia el comentari