Catalunya Diari

L’Obra Social ‘La Caixa’ ajuda a l'equip de futbol sala adaptat d'Alcarràs

Permetrà dur a terme entrenaments i diferents activitats durant la temporada

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

L'Obra Social 'la Caixa' a través de la seva oficina d'Alcarràs, ha concedit una aportació econòmica al Club Futbol Sala Ponent Alcarràs destinada al seu projecte de futbol sala adaptat amb jugadors de la Fundació Aspros per aquesta temporada 2019/2020.

La iniciativa que porta a terme el club d'Alcarràs amb Fundació Aspros des de l'any 2017, contribueix a donar suport a un gran propòsit social que beneficia a persones amb discapacitat intel·lectual de Fundació Aspros. En el marc de la trobada Fundació Aspros i Futsal Ponent Alcarràs han renovat el conveni de col·laboració que mantenen des de fa tres anys, amb la finalitat de consolidar la secció de futbol sala adaptat.

Tant des de la Fundació Aspros com des del Club Futsal Ponent s'agraeix a l'Obra Social 'la Caixa' la seva contribució econòmica, ja que permetrà dur a terme entrenaments i diferents activitats durant la temporada, relacionades amb aquest programa que aposta per afavorir la convivència, la igualtat d'oportunitats i de gènere i fomentar la visibilització i el coneixement d'aquest esport.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari