Catalunya Diari

Mollerussa obre el casal per a la gent gran durant el mes de juliol

Amb l'objectiu de convertir-lo en un espai de socialització i acollida, després de vuit mesos tancat al públic

L'Ajuntament de Mollerussa obre durant tot el mes de juliol el Casal Municipal per a la Gent Gran com un espai de socialització i acollida, després de vuit mesos tancat al públic.

Estarà obert de dilluns a dissabte des de les 10 del matí a la 1 del migdia i des de dos quarts de 5 a les 7 de la tarda, encara que no estaran permesos, de moment, els jocs d'oci com cartes, billar, dòmino o bingo.

Per tal de controlar l'aforament permès, per participar d'aquest espai de socialització cal trucar abans al telèfon del casal el 973 71 23 76 o bé anar-hi presencialment i, si és el cas que hi ha lloc lliure, es podrà accedir-hi al mateix moment.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Val a recordar que després d'iniciar el curs a l'octubre amb un total de 116 persones inscrites a les activitats, es van haver d'aturar al cap de quinze dies davant la normativa de la Generalitat per a frenar l'evolució de la pandèmia.

El mes d'abril passat es va reprendre set de les activitats habituals

El mes d'abril passat es va reprendre set de les activitats habituals que s'oferien en grups reduïts i totes elles en espais a l'aire lliure com la Banqueta del Canal, Cal Jaques o el Camp Municipal d'Esports, unes activitats que es van donar per finalitzades la setmana passada.

El casal romandrà tancat al públic durant el mes d'agost i a partir de l'1 de setembre, si la situació epidemiològica ho permet, tornarà a obrir portes per facilitar informació del nou curs d'activitats que es preveu iniciar, com és habitual, a partir de l'1 d'octubre.


Comentaris

envia el comentari