Catalunya Diari

Obren les inscripcions del Casal d'Estiu Municipal de la Seu d'Urgell

Les famílies podran optar a torns per setmana o per quinzenes

Ja es poden formalitzar les inscripcions telemàtiques i presencials per al Casal d'Estiu Municipal organitzat per les Regidories de Joventut i d'Infància de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. El casal d'estiu tindrà lloc del 27 de juny al 26 d'agost a l'escola Pau Claris. Les famílies podran optar a torns per setmana o per quinzenes.

Les inscripcions són en format telemàtic a través del web municipal. La documentació, que també s'haurà d'adjuntar telemàticament, és la següent:

· fotocòpia carnet català de salut

· fotocòpia del full de vacunes (requisit obligatori)

· una fotografia de carnet

· una fotocòpia del carnet de família monoparental o nombrosa en cas que sigui el cas (s'aplicarà un 20% de descompte). Per aclarir qualsevol dubte o fer algun comentari sobre el casal, es pot contactar contacteu al mòbil 670 050 248 o bé al telèfon 973 350 010 ext.8013 o al correu [email protected]

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del cartell dels casals d'estiu de la Seu d'Urgell
Obren les inscripcions del Casal d'Estiu Municipal de la Seu d'Urgell | LleidaDiari.cat

Torns i preus

Els torns del casal d'estiu seran per quinzenes o per setmanes. L'horari de funcionament serà de 9.00 a 13.30 hores.

El preu del casal és de 34€ la setmana i 61,88€ la quinzena.

A més a més, es tornarà a oferirà dues franges respecte al servei d'acollida:

· Franja 1: de 07.45h a 09.00 hores.

· Franja 2: de 13.00h a 14.00 hores.

El preu és únic, tant si es tria una franja com es treien ambdues: 7€ la setmana o 12€ la quinzena.

També hi haurà servei de menjador que tindrà un cost de 35€ setmanal i de 70€ quinzenal.

El casal va adreçat a infants de P3 a 6è de primària i compta amb una directora i un equip de monitors/es, que seguiran els protocols i les indicacions de les autoritats sanitàries referent a les mesures de seguretat i de prevenció i que vetllarà perquè el casal tingui un vessant educativa i emocional, a banda de la intrínseca vessant lúdica que tenen tots els casals de vacances. La regidora d'Infància de l'Ajuntament urgellenc, Núria Tomàs, remarca que «un altre any que proposem un estiu per gaudir amb el casal municipal. Recuperem la normalitat que havíem perdut els dos últims anys».

Eix d'animació: 'Com explicaríeu la història a algú desconegut?'

L'eix d'animació d'enguany 'Com explicaríeu la història a algú desconegut?'. La missió que hauran d'aconseguir els infants, relacionada amb l'eix d'animació d'aquest any del casal és: 'Ajuda'ns a salvar el planeta NIBIRU! La CASIOPEA i els seus amics i amigues et necessiten, ens quedem sense temps!'. Cada setmana es treballarà una temàtica per a millorar el planeta de l'extraterrestre Casiopea, i inevitablement, per aprendre a millorar el nostre planeta.

Amb totes les activitats que es faran al casal s'abordaran temes de gran interès com l'aigua, l'economia sostenible, la música i la dansa, la biodiversitat, l'esport, la contaminació (gestió de residus, contaminacions lumínica, acústica, química, transport, etc), les desigualtats socials, el mal ús de les noves tecnologies i els valors/emocions. Les activitats que duran a terme els infants seran acampades, tallers, manualitats, piragüisme, piscina setmanalment, excursions de dia, jocs, visites a diferents parts de l'entorn, entre d'altes propostes lúdiques. Cal remarcar el Casal d'Estiu Municipal Pau Claris és un casal totalment inclusiu i que treballa per garantir la igualtat d'oportunitats entre tots els infants.


Comentaris

envia el comentari