Catalunya Diari

Obren inscripcions per al concurs de música Cervera Sound

El concurs té com a objectiu fomentar i promocionar la producció musical de joves d'entre 12 i 35 anys

El concurs Cervera Sound, un projecte compartit entre la Regidoria de Joventut de la Paeria de Cervera i el Departament de Joventut del Comú d'Escaldes-Engordany (Andorra), ha obert aquesta setmana el període d'inscripcions per a tots els interessats. El concurs té com a objectiu fomentar i promocionar la producció musical de joves d'entre 12 i 35 anys dels dos territoris.

Per participar en el concurs, els/les artistes/bandes o punxadiscos de Cervera hauran d'emplenar un formulari (que trobaran a les xarxes socials de l'Espai Jove "El Racó"), juntament amb un tema o sessió inèdit (amb una durada màxima de 5 minuts per a solistes/bandes i de 10 minuts per a punxadiscos).

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Cartell del Cervera Sound
La Regidoria de Joventut impulsa el concurs de música “Cervera Sound” | LleidaDiari.cat

La Regidoria de Joventut penjarà totes les obres al seu canal de Youtube

Una vegada finalitzat el període d'inscripció, la Regidoria de Joventut penjarà totes les obres al seu canal de Youtube, mitjançant el qual es podrà votar (indicant "M'agrada" o "No m'agrada").
Finalment, a mitjan juliol, es donarà a conèixer l'artista/punxa disc/grup guanyador, que anirà a tocar a l'agost a Escaldes-Engordany, dins dels actes del Dia Mundial de la Joventut.

La regidora de Joventut, Meritxell Ramon, valora molt positivament la iniciativa, ja que «no és gaire habitual trobar projectes d'aquesta tipologia entre dos serveis locals de Joventut». A més, espera que el concurs sigui «la primera de moltes accions coordinades amb altres serveis locals de Joventut».


Comentaris

envia el comentari