Catalunya Diari

L’Oficina Jove de les Garrigues posa en marxa un concurs sobre temes d’actualitat

La idea d’aquest concurs parteix de la impossibilitat de dur a terme les dinamitzacions previstes als centres d’educació secundària

Cartell de l'esdeveniment
L’Oficina Jove de les Garrigues posa en marxa un concurs setmanal sobre temes d’actualitat | LleidaDiari.cat

Amb l'objectiu de continuar treballant la participació de les persones joves, l'Oficina Jove de les Garrigues, amb la col·laboració del Servei d'Atenció Integral (SAI) i del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Consell Comarcal de les Garrigues, ha creat el Challenge Kahoot, un concurs setmanal que començarà el pròxim dimecres, 29 d'abril.

Cada setmana, a través del compte d'Instagram de l'Oficina Jove de les Garrigues, es facilitarà un codi per entrar a un test d'una temàtica concreta sobre salut, territori, treball, etc.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Cada setmana hi haurà una persona guanyadora

La idea d'aquest concurs parteix de la impossibilitat de dur a terme les dinamitzacions previstes als centres d'educació secundària on, a través del projecte 'Apropa't', es treballaven tot un seguit de temàtiques d'interès jove. Cada setmana hi haurà una persona guanyadora que serà guardonada amb un lot de material divers i, a més a més, entrarà al sorteig del premi final que consistirà en un lot de productes de les Garrigues produïts per joves emprenedors de la comarca.

La Paeria posa a l’abast de les famílies recursos digitals per a una convivència positiva

L'Ajuntament de Lleida posa a l'abast de les famílies de la ciutat un seguit de recursos online per generar una convivència positiva durant els dies de confinament a causa de l'estat d'alarma provocat per la Covid-19. L'Àrea de prevenció i intervenció en addiccions, de la Regidoria de Polítiques per als Drets Socials, ha treballat la proposta, que està adreçada especialment a aquelles unitats familiars amb infants, adolescents i joves.

La iniciativa sorgeix de la necessitat d'arribar d'una manera no presencial a les famílies i a l'alumnat, un sistema de treball amb el qual no s'està habituat. Per això, s'ha cregut oportú facilitar eines i estratègies que els permetin generar espais de diàleg, de confiança i, sobretot, de molta estima entre els seus membres.


Comentaris

envia el comentari