Catalunya Diari

Un oli de les Garrigues, entre els 7 més premiats del món

Ha guanyat el Premi Gourmet d’Or a París i la Medalla Bronze Olive Light del concurs més prestigiós del continent asiàtic

Oli d'oliva
Les Cabanes, el setè oli d’oliva verge extra d’arbequina més premiat del món | Viquipèdia

L'oli d'oliva verge extra Les Cabanes, marca que produeix la Cooperativa agrícola Sant Isidre de Juncosa, ha estat reconegut mundialment com un dels més premiats del món. Concretament, aquest oli d'oliva verge extra amb DOP Les Garrigues ocupa la setena posició en la varietat arbequina a l'EVOO World Ranking.

L'OOVE Rànquing Mundial (EVOO World Ranking) és una associació que va ser creada per promocionar mundialment els OOVE més premiats del món, de cara als consumidors. Aquest rànquing premia els olis d'oliva verge extra que han participat en algun dels 31 concursos realitzats durant l'any 2020 i no inclou a la llista les classificacions de llibres o revistes que no siguin competicions internacionals. Les Cabanes ha aconseguit un total de 328 punts al rànquing, cosa que li ha permès obtenir el diploma 'EVOO of the Year 2020'.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Premiat internacionalment amb diferents medalles

Cal destacar que l'oli d'oliva verge extra Les Cabanes ha estat premiat internacionalment amb diferents medalles al llarg d'aquest any passat als concursos Athena IOOC 2020, London IOOC 2020, Japan Olive Oil Prize 2020, TERRAOLIVO 2020, New York Olive Oil 2020 i Los Angeles International EVOOC 2020.

Reconeixements com aquests avalen el treball i l'esforç de la Cooperativa agrícola de Sant Isidre de Juncosa, que aposta clarament per la qualitat en l'elaboració dels seus productes i la innovació en els procediments d'obtenció.


Comentaris

envia el comentari