L'oli de la Cooperativa de Juncosa triomfa a Tòquio i Londres

La cooperativa rep un guardó als Olive Japan International Extra Virgin Olive Oil Competition 2019 de Tòquio i dos als London International Olive Oil Competitions 2019
Imatge d'arxiu | Cedida

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa ha guanyat tres nous premis internacionals per la qualitat del seu oli. Per una banda ha aconseguit la Medalla de Plata en la categoria Delicate Monovarietal Arbequina en la VII edició dels premis Olive Japan i, per l'altra banda, als LondonIOOC amb la Medalla d'Or en la Medium Category; en aquest cas, a més de la qualitat del seu oli, ha guanyat la Medalla de Bronze a la Total Image Category, pel disseny i embalatge de la seva ampolla, un treball realitzat per l'Agència OMA, empresa de comunicació integral amb seu a Lleida.

 

L'Olive Japan celebrat del 3 al 5 d'abril del 2019 a Tòquio, Japó, és una de les principals competicions d'oli d'oliva en el món, que reuneix els més alts estàndards d'integritat i professionalitat en atorgar medalles als millors olis de tot el món. Per la seva part, el LondonIOOC, celebrat de l'11 al 13 d'abril del 2019 a Londres i organitzat per Confexpo Ltd, té com a objectiu promocionar l'Oli d'Oliva Verge Extra d'elevada qualitat, la diversitat de varietats, així com el coneixement sobre les propietats saludables i nutricionals d'aquest aliment bàsic de la dieta mediterrània entre els consumidors i professionals de la restauració internacional.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Estan presents les fruites verdes amb tocs de poma, ametlles verdes i tomàquet

Els nous reconeixements per aquest oli de perfil molt afruitat on estan presents les fruites verdes amb tocs de poma, ametlles verdes i tomàquet, amb un lleu toc picant, se sumen als obtinguts els darrers mesos a París, Xina i Los Angeles i valoren l'orientació cap a la qualitat i la innovació d'aquest oli amb Denominació d'Origen Les Garrigues, a més a més de la imatge que s'ha creat per aquest oli tan especial, en motiu del centenari que aquest any celebra la cooperativa.

 

L'oli de les Garrigues, Suo Tempore, és el de més qualitat del món

Suo Tempore, l'oli d'oliva verge extra Premium resultat de dos anys de treball de quatre productors -Cooperativa La Granadella, Nousegons, Oli Soleil i Raig d'Arbeca- es reafirma com l'OOVE amb l'estàndard de qualitat més alt del món, molt per sobre d'altres olis de la seva categoria i dels criteris de qualitat d'altres organismes com el COI, els consells reguladors de les denominacions d'origen o la QvEXTRA.

 

Aquest projecte col·lectiu que neix de la mà del Clúster de l'Oli de Catalunya i impulsat per GLOBALleida, compta amb el suport dels tècnics de l'IRTA, centre d'investigació capdavanter en recerca i qualitat oleícola. Sota variables objectives com són l'anàlisi químic i l'organolèptic, els tècnics han desenvolupat uns barems necessaris per obtenir el segell de qualitat que atorga la marca Suo Tempore, i que queden reflectits en aquesta taula.

 



Comentaris

envia el comentari