Catalunya Diari

L'ONG la Seu Solidària aporta el seu granet de sorra en la lluita contra la Covid-19

Podemos ha entregat 1.500 euros a l'entitat

Professionals sanitaris atenen malalts de coronavirus a l'Hospital Clínic. Imatge publicada el 16 d'abril del 2020
L'ONG està centrant els seus esforços en aquests delicats moments | Francisco avia

La Seu Solidària, una ONG de la Seu d'Urgell, vol aportar el seu granet de sorra per millorar les condicions de vida dels més vulnerables, especialment dels infants.

Segons expliquen en un comunicat, durant aquests dies de confinament l'ONG ha continuat atenta i oberta a noves col·laboracions i demandes sorgides arran de la situació difícil que estem vivint. Fins ara han fet ajudes puntuals a famílies amb necessitats extremes. També han preparat 52 lots de material escolar per a nens i nenes que ho necessiten, distribuïts a través del Consorci d'Atenció a les Persones.

La donació de més de 1.000 euros per part de Podemos

Per altra banda, han realitzat petites aportacions (pollastre, peix, articles de neteja) al Centre de Distribució d'Aliments de l'Alt Urgell, així com la seva col·laboració en altres gestions. En aquest sentit, aprofiten per agrair especialment la donació de 1.500 € que ha fet arribar el partit polític Podemos, a l'ONG de l'Alt Urgell. De la mateixa forma, agraeixen a la companyia elèctrica Peusa per l'aportació de 3.000€, destinada íntegrament al projecte Aliments per la Solidaritat. Finalment, volen valorar també el suport de tots els socis i amics de la Seu Solidària i al mateix temps demanen que se'ls faci arribar qualsevol situació de vulnerabilitat en la qual puguin intervenir o col·laborar.

  


Comentaris

envia el comentari