Catalunya Diari

Organitzen un laberint de palla per atraure visitants a un municipi de la Segarra

Més de 400 persones han gaudit ja de la iniciativa i els impulsors es plantegen allargar-la fins a mitjans de setembre

L'associació de joves La Mansa de Sant Ramon, a la Segarra, impulsa durant tot el mes d'agost un laberint fet amb més de 300 bales de palla i que inclou un joc de pistes. 
 

Es tracta d'una iniciativa que té per objectiu atraure visitants i dinamitzar els comerços i l'oferta lúdica d'aquest municipi segarrenc de menys de mig miler d'habitants. Això, a la vegada que aconsegueix que els joves col·laborin i es comprometin de manera activa amb el seu poble.


 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!


 

El laberint de palla obre durant el mes d'agost de dijous a diumenge i, de moment, ja ha rebut la visita d'unes 400 persones. Donada la bona acollida que ha tingut però, des de l'organització s'estan plantejant allargar l'activitat fins a mitjans de setembre
 

La iniciativa està organitzada per l'associació de joves La Mansa amb la col·laboració de l'empresa Farratges Aleix, que ha estat l'encarregada de cedir les 320 bales de palla, de 300 quilos cadascuna, que s'han utilitzat per construir el laberint. 

Organitzen un laberint de palla per atraure visitants a un municipi de la Segarra
Organitzen un laberint de palla per atraure visitants a un municipi de la Segarra | LleidaDiari.cat

Un recorregut de màxim 30 minuts

Les tasques que fan des de La Mansa se centren en explicar el funcionament del laberint als visitants, controlar el laberint per si algú es perd, vendre entrades, gestionar reserves i atendre la zona de bar. Els visitants que s'endinsen en el laberint de Sant Ramon han de completar l'arbre genealògic de la família Nonat amb un temps màxim de 30 minuts.
 

Per aconseguir-ho, han de trobar els retrats amb les pistes de cadascun dels membres d'aquesta saga que hi han amagats pels passadissos del laberint. Hi ha dos nivells de dificultat, un per al públic infantil i un altre per a l'adult. Les entrades tenen un cost de 5 euros i s'han de reservar prèviament a través del correu electrònic [email protected]
 

El laberint obre tot el mes d'agost de dijous a diumenge en horari de 19.00 hores a 22.00 hores. Donat l'èxit que estant tenint però, l'organització s'està plantejant la idea d'allargar la iniciativa fins a mitjans de setembre. «El balanç és molt bo, està venint molta gent i tenim reserves fins l'últim dia», explica el responsable de Farratges Aleix, que assegura que l'activitat tindrà continuïtat l'any vinent.

 


Comentaris

envia el comentari