Catalunya Diari

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell presenta el nou Festival OJC-Patrimoni a la Vall de Boí

El certamen neix amb la voluntat de lligar música i patrimoni i aquesta primera edició està formada per 5 concerts en diversos llocs emblemàtics de la Vall de Boí

L'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida, de la mà del Centre del Romànic de la Vall de Boí i amb l'impuls de la Diputació de Lleida, inicia un nou projecte, lligant música i patrimoni. Es tracta del Festival OJC – Patrimoni.

El Festival, centrat en la temporada d'estiu, s'inicia, aquest any, amb un cicle de Música de cambra a les esglésies romàniques de la Vall de Boí.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Tal com afirma el director titular de l'OJC, Alfons Reverté, es posen en relleu dos tresors: «El romànic de les nostres terres i la música, interpretada per l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida-OJC, es donen la mà per posar mútuament en relleu aquests dos grans valors culturals».

Imatge de la presentació de l'OJC festival
L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell presenta el nou Festival OJC-Patrimoni | LleidaDiari.cat

El cicle reunirà diferents formacions de músics de l'OJC

El cicle reunirà diferents formacions de músics de l'OJC. Els concerts s'iniciaran el pròxim 4 de juliol a Barruera amb l'actuació de VII Ensemble. L'11 de juliol, el Quartet Prysma visitarà Durro. Els vents de l'OJC actuaran el 18 de juliol a Taüll. El 25 de juliol serà el torn de Boí amb el Quartet Teixidor.

I, finalment, completarà aquest primer cicle, l'Univers Poètic Manuel de Pedrolo que actuaran a Erill La Vall. L'aforament és limitat segons la situació de la pandèmia en cada moment i la reserva d'entrades es pot fer a centreromanic.com


Comentaris

envia el comentari