Catalunya Diari

L'Orquestra Simfònica Julià Carbonell reprèn el gran format simfònic

Després de més d'un any on s'han potenciat formats reduïts per adaptar-se a la covid-19

L'Orquestra Simfònica Julià Carbonell reprendrà aquest dissabte al Teatre l'Amistat de Mollerussael gran format simfònic després de passar més d'un any fent actuacions reduïdes per adaptar-se a la covid-19. Diumenge també tindrà lloc una segona gran actuació a l'Auditori Enric Granados de Lleida.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

D'aquest manera, l'OJC comença amb força la temporada del seu 20è aniversari interpretant el gran repertori virtuosístic i simfònic.

Pla obert on es pot veure un moment d'un assaig de l'OJC, el 22 d'octubre de 2021.
Pla obert on es pot veure un moment d'un assaig de l'OJC | LleidaDiari.cat

Interpreten obres simfòniques molt reconegudes

El seu director, Alfons Reverté, ha explicat que es podran escoltar concerts per a violí escrits per Beethoven de la mà de la gran violinista belga Maya Levy com a solista. També la 4a simfonia de Txaikovski a la segona part. 
 

Aquests concerts aniran seguits posteriorment d'altres en que es podran escoltar monuments simfònics com la Cinquena Simfonia de Beethoven o la Primera de Mahler. A part dels concerts simfònics, l'activitat de l'OJC segueix en tots els seus vessants paral·lels, com són els concerts de cambra arreu del territori, els concerts als barris de Lleida o les diverses iniciatives socials i pedagògiques que es desenvolupen al llarg de l'any.


Comentaris

envia el comentari