Catalunya Diari

Paisatge, cultura, oli i gastronomia tornen a unir-se al Festival ‘Olea Terra. Escenaris d’art’

El festival se celebrarà els dies 26 de juny i 17 de juliol a l’església de Santa Maria de Gràcia i a l’antic dipòsit d’aigua

El diputat Joan Gilart, acompanyat de l'alcaldessa i la tinenta d'alcaldessa de la Granadella, Atzara Noguera i Elena Llauradó, respectivament, ha presentat aquest dilluns en roda de premsa la 5a edició del Festival Olea Terra.

Escenaris d'art de la Granadella, que se celebrarà en dues jornades, els dies 26 de juny i 17 de juliol, a la Granadella.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Concretament, la primera jornada se celebrarà a l'església de Santa Maria de Gràcia i s'iniciarà amb una visita guiada a l'església, a càrrec de Josep Martí. Posteriorment, a les 21.00 hores, els assistents podran assistir a una interpretació d'òpera, a càrrec de la soprano Victorina Pérez, acompanyada del pianista i aquafonista Pau Elias.

Imatge de la presentació del festival Olea Terra
Paisatge, cultura, oli i gastronomia tornen a unir-se al Festival ‘Olea Terra. Escenaris d’art’ de la Granadella | LleidaDiari.cat

Una presentació i tast de la cervesa artesana Margalef Beer

Per a la jornada del dia 17 de juliol, que tindrà lloc a l'antic dipòsit d'aigua, es farà una presentació i tast de la cervesa artesana Margalef Beer (20.30 hores) i, en acabar, es podrà assistir al concert que oferirà el cantautor irlandès Brian Caffrey, acompanyat del guitarrista Jean Paul i del percussionista Àlex Gaspa.

Segons ha explicat Atzara Noguera, en aquesta edició s'ha apostat per celebrar les activitats en espais més propers al nucli urbà, tenint en compte que tenim una població envellida. Això permetrà que tot sigui més proper, ha explicat.

De la mateixa manera, Elena Llauradó ha recordat que Olea Terra uneix paisatge, cultura, oli i gastronomia, «essent una proposta que engresca molta gent». Per la seva banda, Joan Gilart ha insistit en el fet que «a poc a poc, els municipis de Lleida volen tornar a la normalitat i apostes com aquestes ens ajuden a fer-ho».

On es poden adquirir les entrades?

Es poden adquirir les entrades a l'Ajuntament de la Granadella, al Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya, o a través del codi QR activat per a l'ocasió. Les entrades anticipades per als dos espectacles costen 10 €; per un espectacle, 6 €, i si es compren per taquilla, el cost és de 8 € per espectacle.


Comentaris

envia el comentari