Catalunya Diari

Els veïns del Palau d'Anglesola organitzen un mercat d'articles de segona mà

S'han programat diferents actes, el primer dels quals és una xerrada del sherpa lleidatà Daniel Gabarró

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

El Palau d'Anglesola ha iniciat aquesta setmana el procés d'elaboració d'una ordenança de civisme i convivència, que porta per títol 'Amb civisme em plau el Palau', motiu pel qual s'han programat diferents actes a la localitat. El primer tindrà lloc dijous, i consistirà en una xerrada del sherpa lleidatà Daniel Gabarró al Claustre de mestres de l'escola Arnau Berenguer, i al vespre una altra a la ciutadania. Totes dues amb un mateix títol: 'Pistes per la felicitat al Palau d'Anglesola'. Tindrà lloc a les 20.00 hores del vespre al local sociocultural i l'objectiu és ajudar a millorar el civisme i la convivència a la vida, a la família i al poble.

Altres activitats d'aquest procés són una batuda de brossa col·lectiva, penjar imatges de moments cívics, escriure missatges als Reis d'Orient desitjant un món millor i, evidentment, fent propostes per poder elaborar l'ordenança.

#PalayBlackSunday
Cartell de la iniciativa #PalayBlackSunday a El Palau d'Anglesola. | LleidaDiari.cat

 

#PalauBlackSunday

Tot i que un dels actes estrella d'aquesta iniciativa serà el #PalauBlackSunday, un mercat d'articles de segona mà que es realitzarà a les cases del Palau d'Anglesola amb l'objectiu de donar un nou ús als articles que no s'utilitzen. Així mateix, tots els veïns i veïnes que participin activament al procés 'Amb civisme em plau el Palau', tindran un obsequi d'una samarreta amb el títol del projecte.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari