Catalunya Diari

El Palau d'Anglesola recull 400 kg de brossa en l'edició del Lets Clean Europe

La recollida s'ha organitzat com un joc competitiu, en petits grups

El Palau d'Anglesola recull 400 kg de brossa en l'edició del Lets Clean Europe 2021. El matí del diumenge ha començat amb un taller participatiu de sensibilització sobre la problemàtica que tenim amb els plàstics, que ha impartit l'associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN).

Després, una cinquantena de voluntaris s'han repartit arreu de la vila i han recollit 75 kg de plàstic, 80 kg d'envasos, 41,5 kg de vidre, 3,5 kg de paper, i 101, 5 kg de resta. Si hi sumem els 60 kg que van recollir els infants de 2n cicle l'escola, arribem a prop de 400 kg de deixalles que en aquests moments ja no formen part del paisatge paluanglesolí.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de la brossa recollida al Palau d'Anglesola
El Palau d'Anglesola recull 400 kg de brossa en l'edició del Lets Clean Europe | LleidaDiari.cat

La recollida s'ha organitzat com un joc competitiu, en petits grups. Al final, però, tots els participants han rebut un obsequi i cada família s'ha endut un 'padaler' i una ampolla d'oli ecològic gentilesa de l'ONG Trenca. De fet, qui hi ha guanyat en tota la moguda és el poble del Palau d'Anglesola, que ara fa més goig que mai. Sisquere es conservi així per força temps.

Dia Mundial de la Creu Roja

D'altra banda, durant tot el cap de setmana, al balcó de Casa de la Vila ha lluït la bandera de la Creu Roja en agraïment a la gran tasca de l'entitat i del seu voluntariat. L'acció ha coincidit en el dia Mundial de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja.


Comentaris

envia el comentari