Catalunya Diari

El Palau d’Anglesola inicia classes de spinning

El Club Esportiu del municipi serà l’encarregat de dur a terme els entrenaments que començaran el proper mes d’octubre

‘MasterClass’ que es va dur a terme al Palau d’Anglesola ara fa dues setmanes
‘MasterClass’ que es va dur a terme al Palau d’Anglesola ara fa dues setmanes | LleidaDiari.cat

El Palau d'Anglesola començarà el mes vinent d'octubre a donar classes de spinning. Aquestes es duran a terme al pavelló municipal i els entrenaments aniran a càrrec del Club Esportiu del municipi. Bati Pou, regidor d'Esports, explica que amb aquesta nova iniciativa es pretén fomentar l'esport entre els ciutadans del municipi. «Les classes estan pensades per un públic adult, començaran el mes vinent d'octubre i s'allargaran fins al mes de juny. Hi haurà dos dies a la setmana d'entrenaments, dimarts i dijous, en dues franges horàries, de les 20.00 a les 20.45 hores i de les 21.00 a les 21.45 hores, ajustant els horaris a l'hora que calculem que els interessats hauran acabat de treballar», descriu Pou.

El pagament pot ser mensual o trimestral. «El preu dels entrenaments és de 28 euros al mes, però també s'ofereix la possibilitat de pagar trimestralment, obtenint així un 10 per cent de descompte, quedant la quota trimestral per 75 euros al mes», apunta Pou. Per inscriure's s'ha d'enviar un correu a [email protected] «Les places són limitades, per tant invitaria a la gent que es vol apuntar que ho faci com més aviat millor, per garantir-se la seva bicicleta», diu el regidor. Aquesta activitat l'organitza el Club Esportiu Palau d'Anglesola, amb la col·laboració de l'empresa Dakirol, els quals s'ocupen de la gestió de les bicicletes i dels monitors.

Ja saps, si ets del Palau d'Anglesola o d'un poble proper no et pots perdre aquesta oportunitat de practicar una activitat esportiva. Gràcies a aquestes activitats, els veïns d'algunes localitats lleidatanes tenen més accés a l'esport i a gaudir d'un bon temps en companyia d'amics i companys. A més a més, compten amb la guia i recomanació de professionals de l'esport per a dur-lo a terme. Per només 28 euros al mes es pot començar a fer esport d'una forma divertida. Recorda que si ho pagues trimestralment, podràs tenir un descompte de fins al 10%. 


Comentaris

envia el comentari