Catalunya Diari

El Palau d’Anglesola instal.la vuit ressalts en diferents carrers del municipi

Amb aquesta instal·lació el consistori pretén millorar la seguretat vial i reduir la velocitat dels vehicles que circulen

Senyalització al Palau
Senyalització al Palau | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola ha finalitzat la instal·lació de vuit ressalts repartits en diferents carrers del municipi. Aquesta acció es troba emmarcada dins de la voluntat del consistori de limitar la velocitat dels vehicles que circulen dins del municipi i per a facilitar la convivència entre vianants i vehicles. L'obra l'ha dut a terme l'empresa Serveis viaris del Vallès, SL mitjançant un contracte menor d'obres. L'import total d'aquesta instal·lació ha estat 5.568 euros més IVA.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica amb aquesta actuació, es preveu millorar la seguretat i la fluïdesa del trànsit que circula dins del municipi. «La seguretat viària és un dels principals objectius que es va fixar l'Ajuntament del Palau d'Anglesola per la qual cosa durant aquesta legislatura s'ha dut a terme de forma progressiva un pla de mobilitat integral, recordem que només fa uns dies, el centre especial Ilersis va repintar tota la senyalització horitzontal del municipi, passos de vianants i senyals de stop», manifesta l'alcaldessa. La instal·lació d'aquests ressalts s'ha portat a terme durant els darrers dies.

Ressalt al Palau
Ressalt al Palau | LleidaDiari.cat

 

 

El pàrquing de camions ja està llest per entrar en funcionament

El pàrquing de camions del Palau ja està llest per entrar en funcionament. Es tracta d'un aparcament situat en una parcel·la 10.000 metres quadrats de propietat municipal al polígon industrial SAU-3 entre el carrer de La Pedrera i el carrer de l'Empriu, al costat de la bàscula municipal. Aquest aparcament està pensat per vehicles pesats com camions i autobusos, per autocaravanes, caravanes i vehicles agrícoles. Comptarà amb enllumenat i servei de videovigilància les 24 hores. Als usuaris del pàrquing se'ls facilitarà una targeta magnètica que els permetrà accedir al recinte. El preu mensual per deixar-hi el vehicle és de 30 euros al mes més IVA.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que actualment molts camions han de quedar-se estacionats durant les nits als carrers del polígon industrial i fins i tot als carrers de la zona residencial propera, «per tant aquest pàrquing contribuirà a l'ordenació del trànsit i a la millora de l'entorn i de la seguretat viària», afirma Meseguer.

Pàrquins de camions del Palau
Pàrquins de camions del Palau | LleidaDiari.cat

 

L'alcaldessa apunta que a partir d'aquesta setmana, des de l'ajuntament informaran a totes les empreses de la zona, ja siguin de transport de mercaderies, agrícola, autobusos i possibles clients en general de la nova oferta d'aparcament al municipi. «Considerem que el preu de 30 euros al mes és prou econòmic per atraure clients i donar sortida al pàrquing municipal. Els conductors podran arribar amb el seu cotxe, deixar-lo aparcat a la seva plaça i agafar el vehicle pesant en qüestió, amb la tranquil·litat que el pàrquing està vídeo vigilat les 24 hores del dia», explica Meseguer. Els interessats que vulguin llogar una plaça ja es poden dirigir a les oficines municipals per demanar informació i formalitzar el contracte.


Comentaris

envia el comentari