Catalunya Diari

El Palau d'Anglesola es converteix en la primera Vila Florida del Pla d'Urgell

La localitat compta amb 115.935 metres quadrats de verd urbà, que equival a 52,70 m² per habitant

El Palau d'Anglesola s'ha convertit en el primer municipi de la comarca del Pla d'Urgell amb el reconeixement de Vila Florida. Concretament ha obtingut dues Flors d'Honor per part del jurat de la gala de les Flors d'Honor del moviment Viles Florides de Catalunya que va tenir lloc la setmana passada a Cabrera de Mar.

En aquest acte es distingeixen els municipis adherits, que ja sumen 154 entre Catalunya i Andorra. Des de fa deu anys, aquesta distinció reconeix el treball dels municipis en la millora i la promoció d'espais verds urbans. En l'acte, presidit per la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, es va celebrar el desè aniversari, tot homenatjant les persones que van iniciar el moviment.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de l'alcalde del Palau d'Anglesola
El Palau d'Anglesola es converteix en la primera Vila Florida del Pla d'Urgell | LleidaDiari.cat

 

El Palau d'Anglesola compta amb 115.935 metres quadrats de verd urbà

El Palau d'Anglesola compta amb 115.935 metres quadrats de verd urbà, que equival a 52,70 m² per habitant. Aquesta xifra engloba 1580 arbres i 3615 plantes arbustives. Des de fa anys que hi ha consciència d'introduir la natura dins del poble, un fet que crea espais amables en diferents zones del municipi. Formar part de viles florides demostra estima pel paisatge natural i suposa compromís per endreçar-lo, netejar-lo i cuidar-lo.

A banda de la quantitat d'espai verd, el Palau d'Anglesola també destaca per la diversitat d'espècies arbòries i arbustives dels seus parcs i jardins. Aquesta biodiversitat, que avui la gaudim gràcies a l'esforç de jardiners i membres de la brigada municipal, és cultura, i cal preservar-la.


Comentaris

envia el comentari