Catalunya Diari

El Palau d'Anglesola reivindica la llengua i la cultura catalana amb el Correllengua

Hi haurà cercavila pels carrers i places del poble amb els grallers del Casal Popular l'Arreu que conduirà a l'encesa de fanalets per la llibertat

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Arriba una nova edició del Correllengua al Palau d'Anglesola que se celebrarà aquest dissabte. És l'onzena edició consecutiva d'aquesta festa al Palau d'Anglesola, una jornada que reivindica l'ús de la llengua i la promoció de la cultura popular catalana.

En aquests deu anys s'han celebrat actes diversos, sempre inclusius, participatius i integradors, amb la voluntat de cohesionar i d'implicar el teixit associatiu. Hi ha un recull de les diferents edicions al bloc http://correllenguadelpalau.blogspot.com/

L'edició d'enguany, centrada amb l'autor Pere Calders

L'edició d'enguany, centrada amb l'autor Pere Calders, comptarà amb la lectura de contes de l'alumnat de l'escola Arnau Berenguer. També hi participarà la il·lustradora local Conxita Botines, presentant la seva darrera obra publicada: 'La màgia dels colors'. 

Hi haurà cercavila pels carrers i places del poble amb els grallers del Casal Popular l'Arreu que conduirà a l'encesa de fanalets per la llibertat. En aquesta encesa hi participaran els Música per la Llibertat que cada dimecres actuen a la plaça Major de Mollerussa. Els hereus i pubilles seran els encarregats de llegir el manifest que Jordi Cuixart ha elaborat per l'ocasió.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari