El Palau d’Anglesola arranja la Plaça 1 d’octubre de 2017

Les obres consistiran en la millora del paviment que és de formigó i té la capa superficial molt deteriorada
Imateg de la inauguració de la plaça
Imateg de la inauguració de la plaça | LleidaDiari.cat

L'ajuntament del Palau d'Anglesola licitarà ben aviat les obres d'arranjament de la Plaça 1 d'Octubre de 2017. Les obres consistiran en la millora del paviment que, avui en dia, és de formigó i té la capa superficial molt deteriorada. Es tracta d'una actuació puntual per millorar el paviment actual i evitar filtracions d'aigua cap a sota del paviment per augmentar la seva durabilitat.

 

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que aquesta plaça està situada just davant de la residència i és molt freqüentada pels avis del municipi, també per nens que hi van a jugar. «Recentment i vam hi vam instal·lar gronxadors nous i ara la Plaça 1 d'Octubre s'ha convertit en un punt de trobada pels més petits, però també pels avis del poble que hi van de passeig, ja tot just tenen la residència davant, per tant, era molt necessari arreglar el terra d'aquesta plaça per millorar la seguretat i estabilitat de les persones que hi passegen i evitar possibles caigudes», descriu Meseguer.


 

Aquesta obra està recollida dins del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de Lleida, que subvencionarà una part de la inversió. La memòria ha estat realitzada pels Serveis Tècnics del Consell Comarcal del Pla d'Urgell. Recordem que anteriorment la Plaça 1 d'Octubre de 2017 es deia Plaça Espanya. «Després que molts veïns ens manifestessin la possibilitat de canviar-li el nom, vam decidir finalment dur-ho ha terme el passat 6 d'octubre, aprofitant el 10è aniversari del Correllengua i la visita del cantautor Lluís Llach», recorda Meseguer.

 

Altres novetats recents al Palau d'Anglesola

L'Ajuntament del Palau ha finalitzat l'adequació d'una zona destinada a 'Pipican'. Aquest servei està situat al costat del pàrquing de camions i consisteix en 900 metres quadrats de zona tancada per tal que els gossos hi puguin córrer sense sortir-ne, alhora que fan les seves necessitats. Aquest espai està dividit en dos recintes així, en el cas que sigui necessari, es poden separar els gossos i evitar possibles baralles. També s'hi ha instal·lat papereres perquè els amos hi dipositin els excrements i punts d'aigua per poder-hi beure els gossos.





Comentaris

envia el comentari