Catalunya Diari

El Palau d'Anglesola estrena un ‘pipican’

Consisteix en uns 900 m2 de zona tancada per tal que els gossos hi puguin córrer sense sortir-ne
Imatge del pipican
Imatge del pipican | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament del Palau ha finalitzat l'adequació d'una zona destinada a 'Pipican'. Aquest servei està situat al costat del pàrquing de camions i consisteix en 900 metres quadrats de zona tancada per tal que els gossos hi puguin córrer sense sortir-ne, alhora que fan les seves necessitats. Aquest espai està dividit en dos recintes així, en el cas que sigui necessari, es poden separar els gossos i evitar possibles baralles. També s'hi ha instal·lat papereres perquè els amos hi dipositin els excrements i punts d'aigua per poder-hi beure els gossos.

 

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, explica que amb la creació d'aquest espai per gossos, es pretén donar un espai perquè puguin córrer, sense que molestin a la resta dels veïns. «Són en total 900m2 de tancat, perquè puguin córrer i esbargir-se sense necessitat que ho facin pel centre del municipi, d'aquesta manera no molestaran a la resta de veïns. També amb la creació d'aquest espai volem millorar la brutícia d'excrements pels carrers i les voreres. Aviat instal·larem dispensadors de bosses per recollir aquests excrements i dipositar-los en les papereres instal·lades expressament per aquesta raó», explica l'alcaldessa. El 'pipican' ja està obert a tots els veïns que hi vulguin anar i ha costat un total d'11.800 euros.

 

Altres inversions recents al Palau

El Palau d'Anglesola ha instal·lat l'equipament necessari per a realitzar exercicis de gimnàstica dins el recinte del Parc de salut i mobilitat situat al carrer de l'Hospitalet, just davant el polígon industrial. Aquests equipaments consisteixen en diversos aparells per fomentar la pràctica de la gimnàstica. En total hi ha aparells per realitzar cinc tipus d'exercicis: mobilitat articular, força de braços, zona abdominal i pèlvica, tonificació de braços, tonificació de cames, i mobilitat de cames. Just al costat d'aquests aparells també hi ha el circuit circular per tal que es puguin fer exercicis gimnàstics en combinació amb l'activitat de córrer o caminar pel circuit. Tot un exemple de la intenció de l'ajuntament de renovar el poble. Comentaris

envia el comentari