Catalunya Diari

El 34è Parc de Nadal de Tàrrega oferirà una cinquantena de propostes lúdiques i educatives

El saló de la infància, organitzat per la Regidoria de Cultura, comptarà com a novetat amb agents cívics per conscienciar sobre el reciclatge

El parc de Nadal de Tàrrega sempre acull desenes de nens | LleidaDiari.cat

El Parc de Nadal de Tàrrega enllesteix els preparatius per celebrar la 34a edició del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, de les 16.00 hores de la tarda a les 20.00 hores del vespre.

La Regidoria de Cultura, organitzadora de l'esdeveniment, dotarà de propostes formatives i lúdiques un espai total de 3.300 metres quadrats al Pavelló Municipal d'Esports i altres punts del Parc Esportiu. Infants, joves i famílies trobaran múltiples al·licients com a alternativa a les vacances del Nadal. Seran una cinquantena d'activitats amb tallers, atraccions, ludoteques, inflables, llits elàstics, ponis, tirolina, circ, rocòdrom, jocs virtuals i un circuit de karts, monocicles i patinets elèctrics.

La programació fomentarà la creativitat dels infants

La programació fomentarà la creativitat dels infants amb la realització de manualitats, màscares, cistelleria o fang. Per tercer any consecutiu no faltarà la Room Escape, el joc d'aventures en què els participants han d'aconseguir sortir d'una habitació d'acord ambl treball en equip.

D'altra banda, i com a novetat significativa, el 34è Parc de Nadal de Tàrrega comptarà amb agents cívics que conscienciaran el públic assistent sobre la importància del reciclatge i el respecte vers el medi ambient. Així, es divulgaran bons hàbits per separar correctament les deixalles i es difondran missatges en favor de les Tres R de l'ecologia: reduir, reutilitzar i reciclar. 

Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Millorarà l'accessibilitat dels diversos espais d'activitats

En paral·lel, la Regidoria de Cultura millorarà l'accessibilitat dels diversos espais d'activitats en favor de les persones amb mobilitat reduïda. Amb aquesta intervenció s'eliminaran barreres arquitectòniques detectades en alguns punts del saló de la infància, segons ha apuntat el regidor de Cultura, Carlos Vílchez.

  

  

La inauguració oficial tindrà lloc el divendres 27 de desembre, a les 18.00 hores de la tarda, amb l'espectacle Un xic de rock a càrrec dels Rovell d'Ou. També s'hi celebrarà el lliurament de premis del concurs del cartell, el qual és obra enguany de David Franquesa Trepat. Cada tarda, a més, el públic gaudirà d'exhibicions de ball, bitlles, cultura popular, jocs o els tallers artístics de frottage provinents del Museu Trepat. Amb finalitats pedagògiques s'exhibiran també els vehicles dels cossos de Bombers, Mossos d'Esquadra, Policia Local i serveis d'emergències. El 34è Parc de Nadal de Tàrrega compta amb el suport de la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal de l'Urgell.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari