Catalunya Diari

El Parc de Nadal de Torrefarrera rep més de 300 visites diàries

Els actes de Nadal finalitzen diumenge amb la Cavalcada dels Reis Mags d'Orient

Imatge del parc de nadal de Torrefarrera
Imatge del parc de nadal de Torrefarrera | LleidaDiari.cat

El Parc de Nadal de Torrefarrera va tancar aquest dijous dia 3 de gener les portes després de set dies d'esbarjo, jocs tradicionals, tallers i activitats per als més petits, amb una mitjana de més de 300 visites diàries. Per setè any consecutiu, el pavelló poliesportiu ha esdevingut el punt de trobada dels més petits de la casa i també de les seves famílies, gràcies a la zona de cafeteria habilitada.

La regidora d’Educació i Infància, Noèlia Escuer, explica que «des de l'equip de govern estem molt contents per l'acceptació del Parc de Nadal de Torrefarrera, que segueix sent l’opció d’oci preferida per moltes famílies del municipi i d’altres localitats veïnes per passar amb la canalla aquests dies de Nadal». Molts dels assistents al Parc de Nadal havien recollit invitacions el passat 27 de desembre en finalitzar la Cavalcada del Camarlenc a les oficines d’ICG Software, on els més petits van entregar la carta per als Reis Mags d'Orient. En total es van repartir 600 invitacions per al Parc de Nadal.

Cavalcada dels Reis Mags d’Orient a Torrefarrera

El pròxim diumenge, 6 de gener a les 10.00 hores del matí, els Reis Mags d’Orient seran els protagonistes de la Cavalcada pels carrers de la localitat, acompanyats per la banda de Tambors de Torrefarrera, que començarà a tocar a partir de les 8.00 hores del matí. La comitiva reial sortirà de l'Ajuntament i anirà fins al Centre Ginesta, on farà una parada i, a continuació, es dirigirà al pavelló municipal, on s'entregaran els Regals als nens i nenes de Torrefarrera.

A més, l’Ajuntament repartirà les fotografies realitzades als infants de la localitat que van entregar la carta al Camarlenc el passat 27 de desembre. Mentre arriben els Reis d'Orient al pavelló municipal, els més petits podran gaudir d'una actuació d'animació infantil.

Èxit del Cucalòcum a Lleida

Uns 800 infants —a raó de 100 al dia— passaran per l’espai 'La Seguretat és de Tots', organitzada per Protecció Civil en el marc de Cucalòcum, segons les previsions dels organitzadors de l’activitat. La iniciativa inclou tallers lúdics —orientats a infants d’entre tres i set anys— i tallers pràctics de reanimació cardiopulmonar per a totes les edats (pares i fills). L’activitat de Protecció Civil de Lleida, que compta amb la col·laboració del SEM (present amb voluntaris i un vehicle d’emergències), és atesa diàriament per 8 monitors que es van alternant en sessions de matí i tarda.


Comentaris

envia el comentari