Catalunya Diari

Els participants de l’«Alcarràs en Fruit» d’enguany podran endur-se a casa una caixa de fruita collida per ells mateixos

L’activitat, que tindrà lloc el proper dissabte 7 de juliol, comptarà amb els ja habituals passejos a cavall entre fruiters i els esmorzars amb fruita fresca

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Alcarràs celebrarà aquest dissabte, dia 7 de juliol, la tercera edició de la Ruta de Patrimoni «Alcarràs en Fruit», una iniciativa que comptarà enguany amb una gran novetat: els participants no solament podran collir la fruita directament de l’arbre i provar-la in situ, sinó que tindran l’opció d’emportar-se a casa una caixa collida per ells mateixos. Així ho han explicat aquest dilluns l’alcalde d’Alcarràs, Miquel Serra, i la regidora de Patrimoni, Noèlia Díaz, durant la presentació de l’activitat, que ha comptat amb la presència del diputat Josep Ibarz.

«Que la gent pugui venir al nostre municipi i valorar sobre el terreny la feina que realitza el sector agrari és molt important. D’aquesta manera ajudem al sector a vendre els seus productes, a l’hora que la gent valora les dures tasques a realitzar i el cost de la fruita de primera qualitat», ha apuntat Serra.

Com s’ha de collir la fruita, quin és el moment més òptim... són solament alguns dels aspectes que descobriran els participants durant la sortida, gràcies al suport i a les explicacions de dos tècnics de la cooperativa Fruits de Ponent. I és que enguany, la Ruta de Patrimoni «Alcarràs en Fruit» ha tancat un acord amb la cooperativa Fruits de Ponent, per a la promoció del territori, de la millor fruita del món i dels millors professionals.

La sortida, que té el suport de la Diputació de Lleida, també comptarà amb un esmorzar entre fruiters, passeigs a cavall, opció de collir fruita del mateix arbre... a més d’una visita a l’Agrobotiga de Fruits de Ponent, amb un tast de melmelades i fruites, segons ha explicat la regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament d’Alcarràs. Com ja és habitual, la iniciativa organitza també amb un concurs de fotografia a Instagram, amb premis de 200 i 100 euros per a les millors fotografies i un detall per a tots els participants. Les persones que vulguin sumar-se a la iniciativa poden publicar les seves imatges a Instagram amb el hashtag  #AlcarrasFruit18.


Comentaris

envia el comentari