Catalunya Diari

'Lo Pau de Ponts' presenta el seu 1r disc a Horta de Lleida a Horta de Lleida

Entre altres cançons del repertori es podrà escoltar «Sigues Tu» la seva cançó promocional del primer disc

El 2n Cicle Agrocultural de l'Horta de Lleida que organitza l'Associació per a la Interpretació de l'Horta, es presenta aquest 17 de juliol. Aquest any compten amb la participació del cantautor lleidatà «Lo Pau de Ponts» que presentarà, en primícia, el seu primer disc a l'Horta de Lleida. 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Entre altres cançons del repertori es podrà escoltar «Sigues Tu» la seva cançó promocional del primer disc que és una clara reivindicació del món rural per demostrar que a pagès la gent és molt autèntica i natural. En el seu videoclip gravat a Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca) en Pau va fer parella amb un conegut i mediàtic pagès, en Miquel Montoro, amb el qual comparteix cançó i interpretació.
 

Un any més la Paeria ha fet suport a aquesta iniciativa cultural que amb el seu segon any ja vol incorporar-se com una data assenyalada en el calendari d'estiu de la ciutat.

'Lo Pau de Ponts' presenta en primícia el seu primer disc a Horta de Lleida. Imatge del 9 de juliol.
'Lo Pau de Ponts' presenta en primícia el seu primer disc a Horta de Lleida | LleidaDiari.cat

Entrada anticipada i mesures de seguretat

El concert se celebrarà el dissabte 17 de juliol i s'obriran les portes de «Granja Pifarré» a les 21.00 hores. A més a més, també es disposarà de servei de bar i d'entrepans de tota mena per aquells que vulguin passar més estona a la fresca. D'altra banda, l'entrada té un cost de 7€ amb una consumició gratuïta i es podrà reservar a la webwww.granjapifarre.com . 
 

L'organització ha previst totes les mesures de seguretat que li ha recomanat Protecció Civil de Lleida. Per tant, per tal de poder controlar-ho, hi haurà dos circuits d'entrada i sortida, entrada controlada i nominal amb reserva prèvia a la web, gel hidroalcohòlic i un gran espai obert on es podran garantir les distàncies entre persones. A més, cada visitant tindrà una cadira assignada durant el concert.

El nou disc de 'Lo Pau de Ponts'

El nou disc tindrà deu cançons i una de les destacades serà el tema «Festa Major», amb la qual l'artista lleidatà vol reivindicar una celebració tan arrelada al territori i que, a poc a poc, es va recuperant després de l'impàs de la pandèmia.
 

L'artista reivindica en aquest disc les seves arrels rurals i lluita per erradicar estereotips i fer valer i donar protagonisme i sentiment d'orgull als pobles petits, barrejant així diferents estils musicals que van des del pop fins a la rumba o el vallenato; tot amanit amb molt sentit de l'humor i positivitat.


Comentaris

envia el comentari