Catalunya Diari

El 22è Paupaterres tanca amb 10.000 espectadors la seva edició més femenina

L’esdeveniment ha comptat amb un espai infantil, el 'PaupaKids'

Pla general de l'escenari 'Paupakids'
Pla general de l'escenari 'Paupakids' | LleidaDiari.cat

El Festival Musical Paupaterres de Tàrrega ha tancat l'edició amb més presència de veus femenines i ha congregat més de 10.000 espectadors, xifra similar a la registrada l'any passat. El cartell integrat per 16 formacions de l'escena musical del país ha comptat també amb un espai dedicat als més petits, el 'Paupakids', que ha estat l'aparador musical per tota la família.

Els portaveus de l'Associació Paupaterres, Lluís Agea i Marc Calderó, han fet un balanç molt positiu del certamen i de la fidelització de públic que es manté any rere any. El moment àlgid d'enguany ha estat l'actuació del septet Oques Grasses, el divendres a la nit.

El poder de les veus femenines

El 22è Paupaterres ha posat de manifest el poder de les veus femenines en el món de la música. El certamen ha demostrat que les dones tenen molt a dir en aquesta disciplina creativa. 'Balkan Paradise Orchestra', Sandra Bautista, El Diluvi, la Cobla Catalana dels Sons Essencials o Tremenda Jauría han actuat en aquesta edició.

Al mateix temps, des de l'organització, han subratllat l'èxit del vessant social del festival gràcies al 'Got Solidari', que serveix per a finançar una aula inclusiva de música per a infants i joves a la ciutat. La sostenibilitat també ha quedat palesa amb la potenciació de la recollida selectiva de residus originats aquest cap de setmana al Càmping Municipal, escenari dels concerts, sopars multiculturals i mercat d'artesania. Així ho ha posat en relleu el regidor de Cultura, Participació i Pobles, Carlos Vílchez, que ha fet una valoració positiva del ressò del festival com a "gran cita de la música en directe a Catalunya".

Organitzat per l'Associació Paupaterres i l'àrea municipal de Cultura amb suport de la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el 22è Paupaterres ha estat altaveu de destacats exponents del pop-rock, el rap'n'trap, els sons d'arrel, el folk o l'ska.

Pla general de l'escenari d'una de l'actuació del grup El Diluvi
Pla general de l'escenari d'una de l'actuació del grup El Diluvi | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari