Catalunya Diari

El pavelló de Torres de Segre preparat per acollir temporers amb símptomes de Covid-19

L'Ajuntament de la població també té a punt la sala de triatge inicial i l'alberg municipal arriba al màxim de la seva ocupació: 110 places

Imatge dels llits al pavelló de Torres de Segre

El pavelló poliesportiu de Torres de Segre ja està llest per acollir els temporers de la campanya de la fruita que puguin presentar símptomes de Covid-19.

L'Ajuntament de la població ha habilitat diversos espais a la pista de l'equipament municipal: una zona de descans amb cinquanta llits, un menjador i una àrea d'esbarjo. També poden utilitzar-se els serveis i les dutxes que disposa la instal·lació. Aquest lloc d'aïllament rebrà les persones que mostrin signes associats al coronavirus, sense confirmació mèdica, i necessitin passar la quarantena recomanada. Les persones diagnosticades a través d'un test mèdic i que resultin ser positives, seran traslladades a l'espai designat per dur a terme la recuperació: l'Hotel Rambla de Lleida.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Torres de Segre va iniciar la preparació del pavelló fa més de tres setmanes

L'Ajuntament de Torres de Segre va iniciar la preparació del pavelló fa més de tres setmanes i també ja té a punt la sala per a realitzar el triatge inicial de les persones que manifestin símptomes com febre, tos i dificultat en la respiració. Aquest espai se situa al costat d'un alberg municipal que, coincidint amb l'inici de la collita, ja ha arribat al màxim de la seva ocupació: 110 temporers. Tots els espais s'han habilitat seguint les mesures establertes per les autoritats davant de l'emergència sanitària.

«Desitgem que els equipaments municipals preparats s'hagin d'utilitzar ben poc i que el nombre de persones contagiades sigui baix o inexistent. En cas que sigui així, voldrà dir que tothom haurà extremat les precaucions i, per tant, el sector agrari podrà desenvolupar la campanya de la fruita amb la màxima normalitat possible», destaca Joan Carles Miró, alcalde de Torres de Segre. Per la seva part, la Diputació de Lleida ha confirmat un ajut econòmic de 15.000 euros al municipi per donar suport a una campanya agreujada per la crisi sanitària. L'Ajuntament de Torres de Segre destinarà la subvenció a cobrir els costos d'actuacions necessàries per a minimitzar l'impacte negatiu de la Covid-19 a Torres de Segre en els pròxims mesos.

Imatge dels llits al pavelló de Torres de Segre


Comentaris

envia el comentari