Catalunya Diari

La periodista Mari Pau Huguet serà la pregonera de la festa major de Vila-Sana

Del 27 al 30 de setembre, s’han programat diverses activitats lúdiques, culturals i festives

Imatge de la periodista Mari Pau Huguet
Imatge de la periodista Mari Pau Huguet | Comunicae

Vila-Sana es torna a vestir de gala per celebrar la seva Festa Major, que tindrà lloc a partir d'aquest dijous, 27 de setembre, i es perllongarà fins diumenge 30. Les activitats s'iniciaran aquest dijous amb una sardinada popular i l'actuació musical de les Papixules. Divendres començarà la jornada lúdica amb l'animació infantil de l'espectacle «Kids Dance Show» i una Holi Party. A la nit, tindrà lloc un sopar de germanor i un bingo popular on tota la recaptació anirà destinada a l'Associació contra el Càncer. Després, culminarà la nit el concert jove a càrrec de Banda Neon. Dissabte la jornada s'iniciarà amb una missa de la Mare de Déu de la Cabeza i, tot seguit, el pregó a càrrec de la coneguda periodista lleidatana, Mari Pau Huguet.

Durant el dia hi haurà activitats per a tots els públics com ara un tobogan aquàtic o una tirada de bitlles. Més tard, tindrà lloc un ball de tarda amb l'orquestra Mediterranea, Seguidament, es farà un espectacle d'humor, a càrrec de Clownic, una de les companyies del Tricicle. Finalment, es clourà la nit a càrrec d'una disco mòbil per als més joves. Diumenge es tancarà la Festa Major amb una ballada popular de sardanes amb la cobla Vents de Riella, un espectacle de titelles infantil a la tarda amb la companyia lleidatana la Baldufa i un concert amb l'Orquestra Welcome Band. La Festa Major de Vila-Sana aplega cada any centenars de persones vingudes d'arreu de la comarca per gaudir de les múltiples activitats que s'hi celebren.

Hi ha programades activitats per a tots els públics

D'aquesta manera, la localitat lleidatana de Vila-Sana celebrarà la seva particular festa major en la qual no faltaran actes per a tots els públics. Tant pels veïns més petits, com per a les més grans, Vila-Sana ha programat tota una sèrie d'esdeveniments festius ideals per a gaudir del darrer cap de setmana de setembre en la millor companyia possible. T'ho perdràs?


Comentaris

envia el comentari