Catalunya Diari

Permeten l'obertura de l'empresa d'Aitona que tenia treballadors amb Covid en actiu

Fins al moment tan sols podran treballar un nombre màxim de 20 persones, les quals, es dedicaran a «tasques essencials» d'administració i magatzem

Un enfermero de urgencias del 061 realiza los test PCR en la sede del 061 en Zaragoza.
Salut ha autoritzat l'obertura de l'empresa d'Aitona | EFE

Salut Pública ha autoritzat la reobertura de l'empresa de fruita d'Aitona tancada la setmana passada per permetre treballar a 19 positius en coronavirus.

Segons han confirmat des del Departament de Salut, en les últimes hores s'ha dut a terme un «aixecament parcial cautelar» en l'empresa que, després d'una inspecció de Treball, es va procedir al seu tancament.

Només podran treballar un nombre màxim de 20 persones

Així mateix, expliquen que fins al moment tan sols podran treballar un nombre màxim de 20 persones, les quals, es dedicaran a «tasques essencials» d'administració i magatzem. Cal recordar que el cessament de l'activitat de l'empresa ser a causa d'«una falta de col·laboració davant d'uns fets greus», després que els responsables de la mateixa es neguessin en un primer moment a realitzar el PCR als seus treballadors, i després, permetre'ls treballar amb un resultat positiu. Del total de la plantilla de 190 empleats, 90 van acceptar sotmetre a una prova i, un 42% va donar positiu.


Comentaris

envia el comentari