Catalunya Diari

El Pessebre Vivent de Linyola busca voluntaris

Enguany la representació celebra el seu 20è aniversari

Pessebre vivent de Linyola
Pessebre vivent de Linyola | LleidaDiari.cat

El Pessebre Vivent de Linyola busca voluntaris per participar a la representació d'enguany. Com ja és tradició l'entitat Pessebre Vivent de Linyola demana la col·laboració entre els veïns i convida a participar a qui vulgui formar part d'aquest esdeveniment. Jaume Pedrós, president de l'entitat, explica que necessiten voluntaris, no només e figurants, també persones per executar la representació. «Demanem a tothom que hi vulgui participar el seu compromís els dies que es durà a terme la representació, enguany cinc dies. Necessitem figurants durant les representacions d'aquest Nadal, però també voluntaris per la decoració d'escenes, intendència, control d'entrades, etc.», descriu Pedrós.

Segons el president es necessiten voluntaris a partir de sis «Enguany celebrem el 20è aniversari del Pessebre Vivent i volem celebrar aquesta efemèride de manera especial. El símbol més important per commemorar aquesta celebració serà l'esgrafiat de grans dimensions a la paret de 'Cal Saballs'. Es una pintura mural en relleu feta per la jove muralista Ana P. Castro per commemorar l'aniversari. Aquesta és una de les accions previstes, però com sempre el factor més important i imprescindible és el factor humà», apunta Pedrós.

Imatge del pessebre vivent de Linyola
Imatge del pessebre vivent de Linyola | LleidaDiari.cat

 

Per participar com a voluntari, es pot descarregar la butlleta des de la pàgina web de l'ajuntament i després dipositar-la a la bústia que s'ha habilitat a les oficines de l'Ajuntament. Hi ha temps fins divendres 14 de desembre. La representació enguany està programada pel 26,29 i 30 de desembre i 1, 6 de gener. L'horari de representació serà l'habitual, a partir de les 18:30 hores. Diumenge 30 de gener es farà la representació diürna de 12.00 a 13.00 hores. Recordem que l'any passat és va anul·lar l'escenificació a causa de la detenció i entrada a presó dels presos polítics catalans. Així doncs, si ets dels que vius el Nadal d'una forma especial, no pots perdre deixar aquesta oportunitat de gaudir-lo com mai formant part del pessebre vivent d'aquesta localitat lleidatana.


Comentaris

envia el comentari