Catalunya Diari

Un pet provoca una baralla que acaba amb tres detinguts a Caldea

La policia va haver d'intervenir per separar als implicats en la baralla

Durant el Pont del Pilar molts turistes van decidir anar-hi a Caldea (Andorra) per tal de relaxar-se. El passat dilluns a la mitjanit, quan els últims clients estaven al vestuari, una persona es va apropar a una altra i es va tirar un pet que va molestar a les persones que hi havia al voltant, i això va desencadenar l'agressió.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Dues de les famílies que encara hi eren, s'ho van prendre molt malament, fins i tot, arribant al punt que va haver d'intervenir la policia andorrana, ja que diversos membres d'ambdues famílies es van arribar a barallar amb cops de puny, segons informa el digital Poble Andorrà.

Un pet provoca una baralla que acaba amb tres detinguts a Caldea
Un pet provoca una baralla que acaba amb tres detinguts a Caldea | LleidaDiari.cat
 

Detinguda per atemptar contra els agents

En total, la policia va detenir en total a tres persones, dues per barallar-se amb agressions i d'altra banda, l'altra per insultar de forma violenta als agents que van acudir a la baralla en ser-hi avisats, ja que hi havia cops de puny, puntades de peu i insults que van provocar una situació descontrolada per un fet surrealista.
 

A hores d'ara, tres d'aquestes persones ja estan en llibertat després de pagar una fiança «simbòlica» per danys físics i per falta de respecte a l'autoritat.


Comentaris

envia el comentari