Catalunya Diari

Els Pets actuaran la nit de Sant Joan al Palau d'Anglesola

Després de la culminació de la 'Gira SOM', del disc homònim, Els Pets celebren el seu 35è aniversari

El grup Els Pets actuarà el pròxim 24 de juny, revetlla de Sant Joan, al poliesportiu del Palau d'Anglesola, a la comarca lleidatana del Pla d'Urgell. Aquest acte, organitzat per l'Ajuntament del Palau d'Anglesola, està pensat per donar la benvinguda a l'estiu, un estiu que esperem que arribi amb la situació epidemiològica més controlada.

Evidentment complirà les mesures sanitàries del moment, i té l'objectiu que sigui l'inici de la reobertura cultural a la vila. Com diuen des del grup que pujarà a l'escenari per Sant Joan «la cultura és la vacuna més efectiva per poder suportar aquesta apocalipsi que ens ha caigut a sobre». Des d'aquesta setmana es poden comprar les entrades (20 €) a la web emplauelpalau.cat Es poden adquirir un màxim de quatre unitats en cada compra, que han de ser de la mateixa unitat de convivència.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge del cartell d'Els Pets
Els Pets actuaran la nit de Sant Joan al Palau d'Anglesola | LleidaDiari.cat

35 anys als escenaris

Després de la culminació de la 'Gira SOM', del disc homònim, Els Pets celebren el seu 35è aniversari i han preparat una gira titulada '20 / 20'. La previsió inicial de la gira '20 / 20' era realitzar 20 concerts i portar dalt dels escenaris els vint grans èxits de la banda. Amb la pandèmia, el nombre de concerts ha quedat en un segon pla i justament per això la cita palauanglesolina serà una bona oportunitat per festejar aquest aniversari.

La proposta musical porta dalt dels escenaris els temes més populars del grup de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics. Així, a mesura que avança l'espectacle, tant el grup com el públic rejoveneix, segons assenyalen Els Pets. Cada un dels concerts és una mirada retrospectiva del que han estat els 35 anys de la carrera del grup, i és una petita festa per a celebrar el 35è aniversari amb els seus seguidors, que els han donat suport i que han viscut aquests anys amb la banda sonora d'Els Pets acompanyant-los.

La trobada del 24 de juny serà trepidant, eufòrica i també amb un punt de nostàlgia. I, malgrat que sigui amb separacions de grups bombolla, amb mascareta i totes les mesures i restriccions que calgui, segur, segur, que serà una vetllada molt desitjada després de tants mesos sense poder participar d'actes com aquest.


Comentaris

envia el comentari