Catalunya Diari

Els Pets estrenen la seva gira d’estiu al Palau d’Anglesola

El concert estrena l’estiu i reactiva la cultura presencial

El dia de Sant Joan, dijous 24 de juny, el municipi del Palau d’Anglesola estrenarà l’estiu amb un concert de la nova gira d'Els Pets al pavelló poliesportiu del municipi. Les entrades ja es poden adquirir a la web: www.emplauelpalau.cat

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Aquesta nova gira 20-21 porta dalt dels escenaris els 20 gran èxits de la mítica banda catalana, de forma cronològica inversa, és a dir, dels més recents als més antics. És una manera trepidant i festiva de celebrar els trenta-cinc anys de la carrera del grup, i sobretot, Els Pets ho celebraran d'una forma molt nostàlgica. El concert estrena l'estiu, amb moltes ganes de cantar i de ballar-la, ni que sigui des de la cadira estant.

Imatge promocional de la Gira 20/20 d'Els Pets
Els Pets estrenen la seva nova gira a Palau d'Anglesola | Judit Sabaté

Concerts amb una mirada retrospectiva

Aquest grup tan conegut arreu i sobretot a les terres catalanes, neix al 1985 a Constantí, i van començar a créixer tocant per la seva comarca davant un públic que gaudeix de la frescor i l'humor del grup. A partir d'aquests petits concerts van aconseguir autofinançar el seu primer disc al 1989, amb el qual es van donar a conèixer arreu del país amb la seva música i les seves lletres compromeses, provocadores i dotades d’un gran sentit de l’humor.

Pel que fa a la seva nova gira, cada un dels concerts es farà amb una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup, i serà una petita festa per a celebrar el 35è aniversari amb els seus seguidors, que els han donat suport i que han viscut aquests anys amb la banda sonora d'Els Pets acompanyant-los.


Comentaris

envia el comentari